Complete Lijst met Sauna's

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Thermae 2000

(50% aanbevolen)

Thermae 2000

Wellness center in Nederland, ontdek het nu | Thermae 2000

Thermae 2000 is hét wellness centrum & hotel van Nederland waar u o.a. kunt genieten van: ✓Sauna ✓Stoombad ✓Schoonheidsbehandeling ✓Detox kuur ✓Massage.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Amadore

(50% aanbevolen)

Amadore

Amadore Wellness & Beauty in Kamperland staat voor gezond genieten in Zeeland. Met een luxe binnenruimte voor behandelingen, pakkingen en massages, een wellness-tuin met natuurbad én een zwembad (met jetstreams) binnen, sauna’s, whirlpool, dompelbad, sunshower en jacuzzi biedt Amadore de ultieme omgeving om in alle luxe te relaxen.

Een duik in het verwarmde zwembad binnen of buiten in de unieke natuurlijke zwemvijver; ontspannen in de sauna en sunshower of ‘als nieuw’ na een behandeling door onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten en masseuses.

Infraroodsaunas.com
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ambiance Premium Wellness

(50% aanbevolen)

Ambiance Premium Wellness

Ambiance Premium Wellness, alles voor uw eigen spa | Ambiance

Ambiance Wellness is de specialist in luxe wellness bij u thuis: zwembaden, (infrarood) sauna's, jacuzzi's, stoombaden, hamam en fitness-apparatuur.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Amstelland Sauna

(50% aanbevolen)

Amstelland Sauna

Welkom op de site van Sauna Amstelland te Uithoorn. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en staan volledig voor u klaar. Wij bieden ontspanning; het is aan u om dat in te vullen op uw eigen manier.

Een bezoek aan de sauna is gezond voor lichaam en geest. Hoe druk uw leven ook is, binnen in de sauna, bent u dat al snel vergeten. In de sauna vindt een grondige reiniging van de huid plaats. Door de warmte verwijden de bloedvaten en de poriën van de huid zich; bij het afkoelen gebeurt het tegenovergestelde. De doorbloeding van de huid wordt behoorlijk geactiveerd en een goede doorbloeding reinigt de huid van binnenuit.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aphrodite's Thermen

(33.3% aanbevolen)

Aphrodite's Thermen

Wij heten u van harte welkom op de site van Aphrodite's Thermen. Alle informatie op de komende pagina's is bedoeld om u inzicht te geven in onze wereld van "Ontspannen en Genieten".

Indien u na het lezen van onze informatie nog vragen heeft of u wilt een reservering maken dan kunt u te allen tijde, telefonisch of middels e-mail, contact met ons opnemen. Wij hopen u binnenkort als gast te mogen verwelkomen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Beauty Sauna Peize

(50% aanbevolen)

Beauty Sauna Peize

Welkom bij Beauty Sauna Peize. Lichaam en geest in balans brengen wordt voor de meeste mensen steeds belangrijker. Ontspanning, rust en regelmaat en het afstand nemen van uw alledaagse beslommeringen en stress bepalen tegenwoordig een groot deel van ons welbevinden.

Beauty Sauna Peize biedt u met haar uitgebreide Spa en Beauty complex een plaats waar u kunt genieten van een scala aan Spa en Beautyfaciliteiten. Zoals wegdromen in onze verschillende sauna’s, ontspannen in een van onze baden, waant u zich in Turkije door een bezoek aan onze hamam, geniet van één van onze massages en/of beauty treatments, die garant staan voor pure ontspanning en absolute schoonheid.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Beautycentrum Anholts

(50% aanbevolen)

Beautycentrum Anholts

Thermen & Beautycentrum Anholts is gevestigd in het prachtige beekdal-landschap van het oliedorp Schoonebeek, in de toeristische gemeente Emmen. Gelegen in de mooie provincie Drenthe in het zicht van de Duitse grens, is Thermen & Beautycentrum Anholts op dit moment één van de meest bekende thermencentra van Noord-Nederland.

Deel uitmakende van de bekende Thermen & Beauty Group Nederland en als lid van de Deutsche Sauna-Bund e.v. staat dit familiebedrijf garant voor een hoge kwaliteit aan lichaamsverzorging, gastronomie en saunafaciliteiten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Beautycentrum De Parel

(50% aanbevolen)

Beautycentrum De Parel

De Parel beschikt over een prachtig saunalandschap. Kom tot rust in een van de 3 saunacabines, de kleuren-kruidenkamer, infrarood sauna, bubbelbaden of de patio met buitenbad. In de sfeervolle saunabar kunt u genieten van een hapje, drankje of een smakelijke, gezonde maaltijd.

Ons saunateam maakt de beginnende saunabezoeker altijd even wegwijs d.m.v. een korte rondleiding. Ook is er informatie ter plaatse beschikbaar over het gebruik van de sauna (m.b.t. leeftijd, zwangerschap, luchtwegen en bloeddruk). Denkt u er aan dat de sauna zonder badkleding bezocht moet worden, behalve tijdens de speciale badkledingdagen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Blue Wellness Helmond

(50% aanbevolen)

Blue Wellness Helmond

Sauna & Wellnessresort Helmond


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Blue Welness Leiden

(50% aanbevolen)

Blue Welness Leiden

Wellness Leiden – Fitland Thermen & Beauty, een luxe beauty- en wellnessresort gevestigd op de 11e verdieping van het Level gebouw in Leiden. Genieten van de vele wellnessfaciliteiten waarbij het “WOW”gevoel versterkt wordt door het fabuleuze uitzicht over de stad. Maak kennis met Wellness Leiden: Ontspanning, Luxe en Comfort op uiterst hoog niveau. Onder Level Leiden bevindt zich een betaalde parkeergarage.

Sauna
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Brabant Sauna

(50% aanbevolen)

Brabant Sauna

Brabant Sauna - Home


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Centre Du Lac

(33.3% aanbevolen)

Centre Du Lac

Sauna en Beautycentrum Centre du Lac in Pijnacker Zuid Holland verwelkomt u graag! Sauna Pijnacker heeft alles in huis om u een complete en ontspannen dag in de sauna, wellness en beauty te bezorgen.

Combineer uw bezoek in de sauna in Zuid Holland met een bezoek aan de beauty salon, kapsalon of een lekkere massage. U bepaalt zelf wat u het prettigste vindt. U kunt onze deskundige begeleiding altijd vragen om advies of assistentie. Wij adviseren u graag!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Bonte Wever

(50% aanbevolen)

De Bonte Wever

De Bonte Wever Assen

4* Hotel, sport- en evenementencentrum. Alles onder één dak. Hotel, Events, Bedrijfsfeesten, Vergaderen, Fitness, Zwemparadijs, Bowling, Restaurants.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Thermen Nijmegen

(50% aanbevolen)

De Thermen Nijmegen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is een ruim opgezet middelgroot sauna- en thermencomplex, waar zelfs bij grote drukte de rust die u zoekt gewaarborgd blijft. De Thermen ligt in een rustieke, bosrijke omgeving en beschikt over bijna alle denkbare faciliteiten op saunagebied.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Veluwse Bron

(50% aanbevolen)

De Veluwse Bron

In wellnessresort de Veluwse Bron vindt u een grote verscheidenheid aan sauna's. Onze nieuwste sauna is de Luisterboeksauna. Elke sauna heeft een ander effect en een andere uitwerking op uw lichaam. De grote variatie aan mogelijkheden kunnen u van top tot teen verwennen en verzorgen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Woudfennen

(50% aanbevolen)

De Woudfennen

Even niet opgaan in de drukte en massa? Wellness & Beauty De Woudfennen in Joure is de ideale plek om de dagelijkse sleur te doorbreken.

Sinds 1986 is De Woudfennen een begrip in Friesland. De authentieke gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt. Gastvrijheid is een natuurlijke eigenschap: een unieke kwaliteit. Bij De Woudfennen kunt u uw dag volledig naar eigen wens invullen. Opwarmen in de sauna, ontspannen tijdens een massage, beautybehandeling of geniet u in het restaurant van een heerlijke lunch of diner?
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Descansa

(50% aanbevolen)

Descansa

Sauna Descansa
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Dunez

(50% aanbevolen)

Dunez

Dunez Men Only - Guesthouse, Camping en Wellness alleen voor mannen

Dunez Men Only - Hotel, camping en wellness alleen voor mannen
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Dunez Men Only

(50% aanbevolen)

Dunez Men Only

Dunez Men Only - Guesthouse, Camping en Wellness alleen voor mannen

Dunez Men Only - Hotel, camping en wellness alleen voor mannen
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Elysium

(25% aanbevolen)

Elysium

Elysium: pure ontspanning
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Fitland Wellness Goes

(33.3% aanbevolen)

Fitland Wellness Goes

Wellness Goes is een splinternieuw en exclusief sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland, Goes. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden, maken dit een bijzondere plek. Een bezoek aan Wellness Goes belooft dan ook een onvergetelijke belevenis in een wereld vol luxe, wellness en ontspanning.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Fort Resort Beemster

(50% aanbevolen)

Fort Resort Beemster

Open de deuren voor een weldadige wellness beleving. In de karakteristieke sfeer van het fort beleeft u wellness, zoals u nog nooit heeft ervaren. Wat dacht u van de authentieke Finse kelosauna en zoutsteengrot uit de Himalaya?

Weldadige baden, zoals het harmoniserende kruiden en het zoutwaterbad waarop u blijft drijven. Luxe behandelruimtes, waarin u zich waant in een sprookje uit Duizend en één nacht. Kom helemaal tot rust tijdens een massage of geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling. Alles voor uw genoegen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Het Friese Woud

(50% aanbevolen)

Het Friese Woud

Sauna het Friese Woud ligt op de provincie-grenzen van Friesland, Drenthe en Overijssel. De accommodatie is als middelgroot te omschrijven. Persoonlijke aandacht, rust, gezelligheid en ontspanning zijn voor ons begrippen waar het om gaat.

Sauna het Friese Woud staat voor kwaliteit in de sauna-accommodatie en verzorgt vakkundige behandelingen in de beautysalon, massagesalon, Hammam en Rhassoul-ruimte. Sauna het Friese Woud is in 2012 uitgeroepen tot beste sauna in Friesland! Gastgerichtheid, begeleiding, hygiëne en een goede sfeer kenmerkt de accommodatie.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Loff Wellness

(50% aanbevolen)

Loff Wellness

LOFF WELLNESS

Floaten is MAXIMAAL ontspannen
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Orange Wellness Centre

(50% aanbevolen)

Orange Wellness Centre

Tijdloos genieten. Even echt helemaal weg. Tijd en aandacht voor uzelf, met één van onze Wellness arrangementen. Of u nu een hele dag in de watten gelegd wilt worden of dat u in de avonduren even tot uzelf wilt komen, we hebben voor iedereen een passend arrangement.
Lees verder »