Sauna's Gelderland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over De Veluwse Bron

De Veluwse Bron

In wellnessresort de Veluwse Bron vindt u een grote verscheidenheid aan sauna's. Onze nieuwste sauna is de Luisterboeksauna. Elke sauna heeft een ander effect en een andere uitwerking op uw lichaam. De grote variatie aan mogelijkheden kunnen u van top tot teen verwennen en verzorgen.
Lees verder »

Bezoek De Veluwse Bron

2

Reviews en Ervaringen over Thermen Bussloo

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijke belevenis. Voor uw totale ontspanning en een complete wellnessbeleving overnacht u luxueus in het naastgelegen Hotel Thermen Bussloo.


Lees verder »

Bezoek Thermen Bussloo

3

Reviews en Ervaringen over Sauna Drome Putten

Sauna Drome Putten

Door het schitterende Veluwse landschap en door het gebruik van vele natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, biedt Sauna Drôme Putten u een geheel ontspannen sfeer.
Lees verder »

Bezoek Sauna Drome Putten

4

Reviews en Ervaringen over De Thermen Nijmegen

De Thermen Nijmegen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is een ruim opgezet middelgroot sauna- en thermencomplex, waar zelfs bij grote drukte de rust die u zoekt gewaarborgd blijft. De Thermen ligt in een rustieke, bosrijke omgeving en beschikt over bijna alle denkbare faciliteiten op saunagebied.
Lees verder »

Bezoek De Thermen Nijmegen

5

Reviews en Ervaringen over Palestra

Palestra

Ervaar bij Palestra een rondreis door de wereld in één dag. Ontspan tijdens een Tibetaanse klankschaalmassage of geniet van een Franse Thalasso gezichtsbehandeling. Warm op in de sauna-kota's uit Lapland. of beleef de ontspannen werking van de Turkse Garra Rufa (sabbel) visjes.

Natuurlijk ontbreken ook de traditionele Finse saunafaciliteiten niet. Palestra biedt ook moderne en professionele Beauty & Body faciliteiten in ruime (duo) salons. Hier kunt u diverse lichaams-en gezichtsbehandelingen ondergaan.
Lees verder »

Bezoek Palestra

6

Reviews en Ervaringen over Sauna & Beauty Velp

Sauna & Beauty Velp

Sauna & Beauty Velp is gevestigd in een groot statig herenhuis – gebouwd in het begin van de vorige eeuw – en is een van de eerste sauna’s van Nederland. En bestaat al sinds 1972, maar de tijd is er niet stil blijven staan. Integendeel, na de grote verbouwing in 2000 is er veel veranderd.

Met name de nieuwe beauty afdeling en de enorme uitbreiding van de sauna faciliteiten. Waaronder verschillende sauna’s zowel binnen als buiten, als ook een zwembad, een groot dakterras waar het ’s zomers heerlijk vertoeven is. De sauna beschikt over bijna alle denkbare saunafaciliteiten op saunagebied.
Lees verder »

Bezoek Sauna & Beauty Velp

7

Reviews en Ervaringen over Sauna Finlandia

Sauna Finlandia

Sauna Finlandia: 5 Verschillende sauna's - Stoomkabine - Verwarmd binnenbad - Gezellige bar en restaurant - Massage op afspraak - Solarium - Grote zonneweide
Lees verder »

Bezoek Sauna Finlandia

8

Reviews en Ervaringen over Wellnessresort de Zwaluwhoeve

Wellnessresort de Zwaluwhoeve

De warmte en de geur van een saunacabine zorgen ervoor dat uw schouders automatisch ontspannen en u zich overgeeft aan de prettige warmte. Bij de Zwaluwhoeve heeft u diverse saunacabines tot uw beschikking, welke verschillende goede uitwerkingen op uw lichaam hebben. In de saunaruimte traint uw lichaam, ververst uw vochtreserves, bouwt weerstand op en ervaart u bovenal rust en ontspanning. Kijk welke temperatuur en vochtigheid het beste bij u past geniet van de gezonde wellness!

Sauna
Lees verder »

Bezoek Wellnessresort de Zwaluwhoeve