Sauna's Groningen

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Sauna Beautyfarm Midwolda

Sauna Beautyfarm Midwolda

Sauna Beautyfarm Midwolda in de provincie Groningen onderscheidt zich door zijn gemoedelijkheid, persoonlijke aandacht, lief personeel, sfeervolle inrichting en heerlijke behandelingen. Net even iets anders dan andere sauna’s.

Annette en Kees Mol leiden samen met hun Team de sauna in het prachtige Groningse Oldambt vol overgave en hebben 1 doel... Het u optimaal naar de zin maken en te zorgen voor rust, ruimte, plezier en u op te laden voor de komende dagen met schone lucht uit Groningen.
Lees verder »

Bezoek Sauna Beautyfarm Midwolda

2

Reviews en Ervaringen over Sauna Dalhuus

Sauna Dalhuus

Sauna ‘t Dalhuus is een vriendelijke sauna op de grens van de provincies Groningen en Drenthe. Voor ons is het belangrijk dat u zich thuis voelt en heerlijk kan relaxen. U kunt hier genieten van alle faciliteiten van een modern sauna bedrijf, de rust en ruimte van het platteland en de smaakvolle en verse gerechten uit onze keuken.
Lees verder »

Bezoek Sauna Dalhuus

3

Reviews en Ervaringen over Spa en Beauty Loppersum

Spa en Beauty Loppersum

Spa & Beauty Loppersum, een compleet wellness centrum! Het oude gemeenthuis van Loppersum is in 2010 getransformeerd tot een kleinschalig wellnessparadijs. Houd je ervan om in een informele, kleinschalige sfeer te ontspannen en relaxen? Dan voel je je hier direct thuis!
Lees verder »

Bezoek Spa en Beauty Loppersum

4

Reviews en Ervaringen over Thermen de Waterlelie

Thermen de Waterlelie

Thermen de Waterlelie is de sauna voor Groningen, Friesland en Drenthe. U waant zich in het sprookje van 1001 nacht; neem plaats in een heuse Bedoeïenentent, of in de stoomgrot, geniet van een Hamam- of een Rasulbehandeling en ervaar het douchen onder de historische poort. Wel eens een moesson meegemaakt? De Hamam en de Rasulruimte bieden verrassende belevingen in authentieke sfeer, als die niet voor een behandeling worden gebruikt.

Lees verder »

Bezoek Thermen de Waterlelie