Sauna's Noord-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Spa Wellness Weesp

Spa Wellness Weesp

Beleef met al je zintuigen de gezonde werking van water, warmte, geur en kleur. Ervaar een totale ontspanning en een verkwikkende uitwerking op lichaam en geest. Je voelt je uitgerust, gezond en goed! De sfeer in SPAWellness is gericht op een positieve prikkeling van al je zintuigen. De diverse ruimtes bieden je de mogelijkheid op intens genieten, ontspanning en verzorging.

Ontspan en geniet in onze SPA van sauna's, cabines en baden om je lichaam gezond en in balans te houden. Verwen jezelf met speciale massage s en verzorgende lichaamsbehandelingen in de Wellness.
Lees verder »

Bezoek Spa Wellness Weesp

2

Reviews en Ervaringen over Amstelland Sauna

Amstelland Sauna

Welkom op de site van Sauna Amstelland te Uithoorn. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en staan volledig voor u klaar. Wij bieden ontspanning; het is aan u om dat in te vullen op uw eigen manier.

Een bezoek aan de sauna is gezond voor lichaam en geest. Hoe druk uw leven ook is, binnen in de sauna, bent u dat al snel vergeten. In de sauna vindt een grondige reiniging van de huid plaats. Door de warmte verwijden de bloedvaten en de poriën van de huid zich; bij het afkoelen gebeurt het tegenovergestelde. De doorbloeding van de huid wordt behoorlijk geactiveerd en een goede doorbloeding reinig
Lees verder »

Bezoek Amstelland Sauna

3

Reviews en Ervaringen over Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster

Open de deuren voor een weldadige wellness beleving. In de karakteristieke sfeer van het fort beleeft u wellness, zoals u nog nooit heeft ervaren. Wat dacht u van de authentieke Finse kelosauna en zoutsteengrot uit de Himalaya?

Weldadige baden, zoals het harmoniserende kruiden en het zoutwaterbad waarop u blijft drijven. Luxe behandelruimtes, waarin u zich waant in een sprookje uit Duizend en één nacht. Kom helemaal tot rust tijdens een massage of geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling. Alles voor uw genoegen!
Lees verder »

Bezoek Fort Resort Beemster

4

Reviews en Ervaringen over Sauna van Egmond

Sauna van Egmond

Sauna van Egmond: gun jezelf het beste!
Lees verder »

Bezoek Sauna van Egmond

5

Reviews en Ervaringen over Spa Live

Spa Live

Sauna | Spa resort | Wellness | Xclusive Spa Liva Amsterdam

Bij Xclusive Spa Liva Amsterdam bent u aan het juiste adres als u heerlijk wilt ontspannen en ontstressen in de sauna. Met onze service op maat krijgt u precies wat u wilt.
Lees verder »

Bezoek Spa Live

6

Reviews en Ervaringen over SpaZuiver Amsterdam

SpaZuiver Amsterdam

SpaZuiver Amsterdam: ons luxe spa wellness center biedt alle mogelijkheden voor ontspanning en om op te laden. Zo kun je bij Spa Zuiver genieten van 8 sauna's, diverse baden, sfeervolle relaxruimtes, een 40 meter lang (deels overdekt) zwembad én een modern wellness hotel. En dit allemaal op een prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos in Amsterdam.

Ervaar zelf hoe verfrissend en verkwikkend een bezoek aan de sauna is.
Het spel van extreme hitte en buitengewone kou verhoogt je weerstand,
versoepelt je lichaam en ontspant de geest.
Lees verder »

Bezoek SpaZuiver Amsterdam