Sauna's Zeeland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Fitland Wellness Goes

Fitland Wellness Goes

Wellness Goes is een splinternieuw en exclusief sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland, Goes. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden, maken dit een bijzondere plek. Een bezoek aan Wellness Goes belooft dan ook een onvergetelijke belevenis in een wereld vol luxe, wellness en ontspanning.
Lees verder »

Bezoek Fitland Wellness Goes

2

Reviews en Ervaringen over Amadore

Amadore

Amadore Wellness & Beauty in Kamperland staat voor gezond genieten in Zeeland. Met een luxe binnenruimte voor behandelingen, pakkingen en massages, een wellness-tuin met natuurbad én een zwembad (met jetstreams) binnen, sauna’s, whirlpool, dompelbad, sunshower en jacuzzi biedt Amadore de ultieme omgeving om in alle luxe te relaxen.

Een duik in het verwarmde zwembad binnen of buiten in de unieke natuurlijke zwemvijver; ontspannen in de sauna en sunshower of ‘als nieuw’ na een behandeling door onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten en masseuses.

Lees verder »

Bezoek Amadore

3

Reviews en Ervaringen over Beautycentrum De Parel

Beautycentrum De Parel

De Parel beschikt over een prachtig saunalandschap. Kom tot rust in een van de 3 saunacabines, de kleuren-kruidenkamer, infrarood sauna, bubbelbaden of de patio met buitenbad. In de sfeervolle saunabar kunt u genieten van een hapje, drankje of een smakelijke, gezonde maaltijd.

Ons saunateam maakt de beginnende saunabezoeker altijd even wegwijs d.m.v. een korte rondleiding. Ook is er informatie ter plaatse beschikbaar over het gebruik van de sauna (m.b.t. leeftijd, zwangerschap, luchtwegen en bloeddruk). Denkt u er aan dat de sauna zonder badkleding bezocht moet worden, behalve tijdens de sp
Lees verder »

Bezoek Beautycentrum De Parel

4

Reviews en Ervaringen over Sauna Aquavia

Sauna Aquavia

Lichamelijk en geestelijk tot rust komen? Bij Sauna Aquavia vindt u rust en ontspanning. Zo rustig, alleen zelf een jacuzzi kopen is rustiger.
Lees verder »

Bezoek Sauna Aquavia

5

Reviews en Ervaringen over Sauna en Wellness Ons Buiten

Sauna en Wellness Ons Buiten

Sauna & Wellness Ons Buiten beschikt over 250 m² saunalandschap. Je kunt genieten van de Finse sauna, infrarood sauna, zoutgrot, stomen in het Turksstoombad, relaxen, afkoelen in het dompelbad en bubbelen in de whirlpool.
Lees verder »

Bezoek Sauna en Wellness Ons Buiten

6

Reviews en Ervaringen over Thermen & Beauty Zeeland

Thermen & Beauty Zeeland

Prachtig gelegen temidden van de waterpartijen en het groen van het natuurrecreatiepark Westduin in Vlissingen bevindt zich Thermen & Beauty Zeeland. Achter de gevel van Scandinavisch hout bevindt zich een modern welnessbedrijf waarin u zich kunt onderdompelen in de rust die kenmerkend is voor de oorsprong van de Scandinavische saunacultuur.

Met de ligging van het bedrijf, heeft zich het begrip natuur verweven door alle facetten van de bedrijfsvoering, van saunafaciliteiten tot keuken en het op natuurlijke basis gestoelde topcosmeticamerk Babor waarmee wordt gewerkt op de beauty-afdeling.
Lees verder »

Bezoek Thermen & Beauty Zeeland