Sauna's Zuid-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Elysium

Elysium

Elysium: pure ontspanning
Lees verder »

Bezoek Elysium

2

Reviews en Ervaringen over Thermen Holiday Schiedam

Thermen Holiday Schiedam

Ultiem genieten van sauna, massage en beauty... Bij Thermen Holiday zorgen wij ervoor dat u volledig tot rust komt. Kom bij ons ontspannen en genieten en ervaar onze wereld vol wellness. Met onze mooie arrangementen, scherpe acties, weldadige opgietingen, heerlijke gerechten en goede service bezorgen wij u een dag die u niet snel vergeet!

sauna Links
Lees verder »

Bezoek Thermen Holiday Schiedam

3

Reviews en Ervaringen over Centre Du Lac

Centre Du Lac

Sauna en Beautycentrum Centre du Lac in Pijnacker Zuid Holland verwelkomt u graag! Sauna Pijnacker heeft alles in huis om u een complete en ontspannen dag in de sauna, wellness en beauty te bezorgen.

Combineer uw bezoek in de sauna in Zuid Holland met een bezoek aan de beauty salon, kapsalon of een lekkere massage. U bepaalt zelf wat u het prettigste vindt. U kunt onze deskundige begeleiding altijd vragen om advies of assistentie. Wij adviseren u graag!
Lees verder »

Bezoek Centre Du Lac

4

Reviews en Ervaringen over Wellness Ridderkerk

Wellness Ridderkerk

Onder de rook van Rotterdam bevindt zich Wellness & Beautyinstituut “Wellness Ridderkerk”. Tot voor kort stond Wellness Ridderkerk bekend als Thermen Ridderkerk. Na een zeer intensieve verbouwing heeft Wellness Ridderkerk haar deuren weer geopend.

Sauna
Lees verder »

Bezoek Wellness Ridderkerk

5

Reviews en Ervaringen over Blue Welness Leiden

Blue Welness Leiden

Wellness Leiden – Fitland Thermen & Beauty, een luxe beauty- en wellnessresort gevestigd op de 11e verdieping van het Level gebouw in Leiden. Genieten van de vele wellnessfaciliteiten waarbij het “WOW”gevoel versterkt wordt door het fabuleuze uitzicht over de stad. Maak kennis met Wellness Leiden: Ontspanning, Luxe en Comfort op uiterst hoog niveau. Onder Level Leiden bevindt zich een betaalde parkeergarage.

Sauna
Lees verder »

Bezoek Blue Welness Leiden

6

Reviews en Ervaringen over Orange Wellness Centre

Orange Wellness Centre

Tijdloos genieten. Even echt helemaal weg. Tijd en aandacht voor uzelf, met één van onze Wellness arrangementen. Of u nu een hele dag in de watten gelegd wilt worden of dat u in de avonduren even tot uzelf wilt komen, we hebben voor iedereen een passend arrangement.
Lees verder »

Bezoek Orange Wellness Centre

7

Reviews en Ervaringen over Sauna Warmond

Sauna Warmond

Bij Sauna Warmond vindt u alles voor een heerlijke ontspanning. Even weg van alle stress en aandacht voor uzelf. Geniet van onze sauna faciliteiten, een heerlijk beautyarrangement, zonnebank en verschillende soorten massage o.a. aroma, sport of hamam-massage.

Tussendoor kunt u heerlijk relaxen op het zonneterras met een hapje en een drankje of uitgebreid lunchen en/of dineren in ons gezellige restaurant. Neem alvast een kijkje bij ons binnen via onze virtuele tour. Wij wensen u veel kijkplezier en zien u graag als onze gast.
Lees verder »

Bezoek Sauna Warmond

8

Reviews en Ervaringen over Spa Gouda

Spa Gouda

Spa Gouda: een bezoek aan onze traditionele sauna krijgt een extra dimensie met het oeroude opgietritueel. Door de hete stenen met water te overgieten stijgt de gevoelstemperatuur in de sauna. Aan het water kunnen etherische oliën worden toegevoegd waardoor de beleving nog intenser wordt.
Lees verder »

Bezoek Spa Gouda

9

Reviews en Ervaringen over Thermen Barendrecht

Thermen Barendrecht

Thermen Barendrecht staat voor "klein maar fijn"; een briljant in saunaland! De saunafaciliteiten zijn echter ruim voldoende voor het toegelaten aantal gasten.
Er zijn diverse saunacabines, zowel binnen als buiten. Er is een infrarood sauna, een royaal stoombad, een scrubruimte, een stoomruimte en een bloemenbad.

De ijsgrot, de koude douches en de koudewaterbassins zorgen voor de nodige verkoeling. De rustmomenten worden doorgebracht in het Tepidarium, de hot whirlpools en het zwembad.
Lees verder »

Bezoek Thermen Barendrecht

10

Reviews en Ervaringen over Thermen Papendrecht

Thermen Papendrecht

Sauna Papendrecht is één van Nederlands sfeervolste sauna’s. De moderne en warme inrichting en de liefdevolle aandacht van ons personeel zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt. In combinatie met de nieuwste technische ontwikkelingen is alle comfort om heerlijk te kunnen ontspannen voor u aanwezig.

Sauna
Lees verder »

Bezoek Thermen Papendrecht