Elysium: pure ontspanning

Elysium Reviews

  Slecht slecht en nog ns slecht

  Slecht slecht en nog ns slecht!

  Bijna alle koelbaden zijn weg. (onderhoud????) voor ongeveer 500 gasten 3:00 M X1,5 meter. Lekker fris?
  Gevaarlijke situatie in de panorama saina. Zitvlak los en zakt er iemand doorheen! achterstallig.
  In de daarbij aanwezige warme 3 douches werk er maar 1
  Infrarood lampen zijn er genoeg maar helaas werkt hier een groot deel ook niet van!
  In de veel te kleine rustruimte mag je gratis van de sigarettenrook personeel genieten!

  Zwakke punten
  Koude baden uit een sauna weghalen? Dit kun je niet bedenken!

  fabriek

  Als diverse keren meegemaakt dat bij een "gratis entree" (meegedaan aan een onderzoek) er bij het boeken, op het laatste moment toeslagen worden berekend. De laatste keer zelfs E 9.95. Het is de laatste jaren een fabriek/geldmachine geworden . Het mooie van Elysium is verleden tijd, helaas. Veel te druk en niet schoon. Je wordt gelokt met aanbiedingen maar voor een dag ontspanning moet je niet hier naar toe gaan. Horeca ook druk en duur en van matige kwaliteit. Voorlopig niet meer hier naartoe.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Een fabriek met een gedachte van "massa is kassa", helaas.

  Stront in bubbelbad

  Bij de hete sauna van 90 graden kwam er een dame binnen waarvan ik over mijn nek ging, gevraagd of ze eerst wilde gaan douchen stonk geheel naar de stront, heerlijk hoor, ik zie haar in het zoutwaterbad met een plakkaat in haar zwempak van stront, ben naar de receptie gegaan en dit doorgegeven maar er gebeurd niets zit ik in het bubbelbad binnen en ik zie haar in mijn ooghoek uit het bubbelbad gaan waar ik net in zit, en ja hoor een drol ik ben direct naar haar toe gegaan en nu naar buiten (ja ik heb diarree!!) dan moet je hier niet zijn maar het personeel doet gewoon helemaal niets, mijn man heeft gewacht tot er iemand kwam maar niemand ongelooflijk heeft hij w.c. papier gepakt en het eruit gehaald, moet je toch niet voorstellen dat je zit te bubbelen met een drol voor je ogen hoe ziek kan met worden, ze doen er echt geen vers water in hoor, beetje rattengif en bleek en hoppa we kunnen weer, ben bij de receptie er over gaan praten maar niemand durft daar een beslissing te nemen kijken naar elkaar en wilde maar dat ik wegging, dat hebben mijn man en ik danook gedaan, geld weg, geen nieuwe voucher of zelfs geen kop koffie en na mailen krijg ik een bericht van wat jammer dat uw dag niet geweest is wat het moest zijn, we zien u graag een volgende keer, als ik dit als directie zou lezen zou ik iedereen op het matje roepen maar misschien ben ik van een andere orde.

  Sterke punten
  Geen, wat een slecht personeel, en ik zou de douche eens goed uit laten boenen, wat een zooi van haren ligt daar.

  Elysium is niet meer oké

  Ik en een vriendin hadden ons lekker voorbereid op een lekker relaxt dagje sauna.. beide komen we al 10 jaar bij Elysium, maar dit was de laatste keer! We kwamen binnen en wisten eigenlijk niet eens waar we in konden want alles was overvol. Toch even weten te relaxten en wat drinken op het terras. Daar ging ook alles fout het drinken klopte niet de serveerster was snauwerig (alsof wij wat verkeerd deden). Daarna een opgieting gedaan en moesten we 20 min wachten (relaxt uhh nee). Na de opgieting even afkoelen en daarna in een warme hottub (staan er 3 naast elkaar op een verhoging) Waar je op houte vlonders loopt! Ik stap rustig uit en mijn vriendin ook en die maakt toch een glijer over dat hout heen omdat het in tijden dus niet meer is schoongemaakt. Haar hele knie lag open en moest behandeld worden. Naar de EHBO en daar werd haar knie schoongemaakt en een pleister erop geplakt (het bloedde nog en laat natuurlijk los als je een sauna in gaat) Kregen 1 drankje van het huis. Maar onze sauna dag was voorbij. Bij het afrekenen hebben we ons beklaag gedaan en werden er stomme grapjes gemaakt maar je wilt een relaxt dagje weg en je loopt je de hele dag al te ergeren en dan is een grapje niet op zn plaats. Je wilt dat er serieus met je om wordt gegaan! Om het goed te maken kreeg mn vriendin drie vouchers die alleen geldig zijn bij spa puur in Tilburg haha. 3 uur rijden voor haar dus ze heeft drie keer niks gekregen. Bonnen terug gegeven en de meiden achter de receptie wisten niet wat ze moesten doen en waren niet meer vriendelijk (denk door de zovele klachten). Ik heb betaald en ga nooit meer heen! Jammer want voorheen was het 1 van mijn lievelingssauna’s.

  Sterke punten
  Mike van de EHBO was rustig en deed zn werk goed!

  Zwakke punten
  Alles. Geen goed woord meer voor over!

  slechte dag

  Veel te volgepropte sauna heel lang in de rij staan om binnen te komen en bij vertrek het zelfde volle sauna ,s met kakelende mensen nergens geen rust helemaal klaar met elysium

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  GEEN WELNESS , MAAR STRESSNESS

  Bij binnenkomst had HET systeem maar reservering voor 1 persoon, terwijl de reserveringsbevestiging 2 personen aangaf !
  Om half 7 scheen de zon, het was 20 graden, maar het was verboden om buiten op het terras te eten !
  De reden hiervoor was, dat de terrassen een hele dag gesloten waren, vanwege het onstuimige weer ???
  Klagen bij de floormanager horeca had geen zin, werd doorverwezen naar de receptie, omdat dit besluit door hogerhand ? was genomen
  Hogerhand was ene , zeer onvriendelijke, jongeman ,genaamd Bob !!
  Bob had duidelijk nog nooit van enige flexibiliteit gehoord !!
  Ter afsluiting viel tot 2x toe de stroom uit buiten, terwijl we in het zoutwaterbad lagen !!
  Eruit gaan was geen optie, omdat het levensgevaarlijk is in het pikdonker !!
  Zo te zien aan de vele klachten, wordt deze waarschijnlijk ook afgedaan met excuses blablabla.
  Bij voorbaat neem ik daar geen genoegen mee, maar wil een echte, relaxte dag !!

  Sterke punten
  AARDIGE BEWAKER

  Zwakke punten
  KLANTVRIENDELIJKHEID VER TE ZOEKEN

  klacht elysium cadeauvoucher

  Wat een aanfluiting, krijg je bij je bezoek een feestelijke aanbieding voor een dagje wellness. Zorgen ze ervoor dat de mensen met een voucher niet naar binnen kunnen . Dus allemaal reclame maar uiteindelijk geen dagje wellnes
  Wij hebben nog met veel moeite contact gekregen met Elysium, uiteindelijk een dame gesproken die antwoorden gaf alsof zij een bandje had aangezet. Helaas, jammer voor u ,misschien kunt u een andere boeking doen ( voor entreegeld)
  Echt wij zijn erg teleurgesteld zoals zij met deze klacht omgaan. De boeking kan ook de komende 2 weken niet gedaan worden, ( zolang is de voucher nog geldig.) want deze boekingen zitten al vol. Dus als je de volle prijs entree betaald kunnen wij u nog plaatsen maar met onze mooie entree voucher feestelijk aangeboden door Elysium sta je voor een dichte deur.

  Sterke punten
  Mensen vertellen dat ze maar een andere boekingmoeten doen

  Zwakke punten
  klanten service verlenen, hierdoor ben ik mijn tevredenheid over Elysium zeker verloren. Wat een arrogante manier van werken.

Bezoek Elysium

Schrijf een review