Sauna's Gelderland

Sauna Drome Putten

11 Reviews

Door het schitterende Veluwse landschap en door het gebruik van vele natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, biedt Sauna Drôme Putten u een geheel ontspannen sfeer.Lees verder »
Thermen Bussloo

5 Reviews

Thermen Bussloo is één van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelLees verder »
De Thermen Nijmegen

2 Reviews

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is een ruim opgezet middelgroot sauna- en thermencomplex, waar zelfs bij grote drukte de rust die u zoekt gewaarborgd blijft. De Thermen ligt in een rustieke, bosrijke omgeving en beschikt over bijna alle denkbare fLees verder »
De Veluwse Bron

2 Reviews

In wellnessresort de Veluwse Bron vindt u een grote verscheidenheid aan sauna's. Onze nieuwste sauna is de Luisterboeksauna. Elke sauna heeft een ander effect en een andere uitwerking op uw lichaam. De grote variatie aan mogelijkheden kunnen u van topLees verder »
Fonteyn

Fonteyn: 7 tuinspecialiteiten onder één dak!

Laat je inspireren in Europa's grootste Outdoor Living Mall. âœ" Grootste aanbod tuinhuizen, tuinmeubelen, zwembaden en meer! âœ" Uit eigen voorraad geleverd.

Lees verder »
Palestra

Ervaar bij Palestra een rondreis door de wereld in één dag. Ontspan tijdens een Tibetaanse klankschaalmassage of geniet van een Franse Thalasso gezichtsbehandeling. Warm op in de sauna-kota\'s uit Lapland. of beleef de ontspannen werking van de TurkLees verder »
Sauna & Beauty Velp

Sauna & Beauty Velp is gevestigd in een groot statig herenhuis – gebouwd in het begin van de vorige eeuw – en is een van de eerste sauna's van Nederland. En bestaat al sinds 1972, maar de tijd is er niet stil blijven staan. Integendeel, na de grote Lees verder »
Sauna Finlandia

Sauna Finlandia: 5 Verschillende sauna\'s - Stoomkabine - Verwarmd binnenbad - Gezellige bar en restaurant - Massage op afspraak - Solarium - Grote zonneweideLees verder »
Wellnessresort de Zwaluwhoeve

De warmte en de geur van een saunacabine zorgen ervoor dat uw schouders automatisch ontspannen en u zich overgeeft aan de prettige warmte. Bij de Zwaluwhoeve heeft u diverse saunacabines tot uw beschikking, welke verschillende goede uitwerkingen op uLees verder »