Thermen Bussloo

  •   5 Reviews

Thermen Bussloo is n van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelij ... Lees verder »

Sauna Drome Putten

  •   3 Reviews

Door het schitterende Veluwse landschap en door het gebruik van vele natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, biedt Sauna Drme Putten u een geheel ontspannen ... Lees verder »

De Thermen Nijmegen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is een ruim opgezet middelgroot sauna- en thermencomplex, waar zelfs bij grote drukte de rust die u zoekt gewaarborgd blijft. De Thermen ligt in een rustieke, bosrijke omgeving en beschikt over bijna alle denkbare f ... Lees verder »

De Veluwse Bron

In wellnessresort de Veluwse Bron vindt u een grote verscheidenheid aan sauna's. Onze nieuwste sauna is de Luisterboeksauna. Elke sauna heeft een ander effect en een andere uitwerking op uw lichaam. De grote variatie aan mogelijkheden kunnen u van to ... Lees verder »

Fonteyn

Fonteyn: 7 tuinspecialiteiten onder één dak! Laat je inspireren in Europa's grootste Outdoor Living Mall. ✓ Grootste aanbod tuinhuizen, tuinmeubelen, zwembaden en meer! ✓ Uit eigen voorraad ... Lees verder »

Palestra

Ervaar bij Palestra een rondreis door de wereld in n dag. Ontspan tijdens een Tibetaanse klankschaalmassage of geniet van een Franse Thalasso gezichtsbehandeling. Warm op in de sauna-kota\'s uit Lapland. of beleef de ontspannen werking van de Turks ... Lees verder »

Sauna & Beauty Velp

Sauna & Beauty Velp is gevestigd in een groot statig herenhuis gebouwd in het begin van de vorige eeuw en is een van de eerste saunas van Nederland. En bestaat al sinds 1972, maar de tijd is er niet stil blijven staan. Integendeel, na de grote v ... Lees verder »

Sauna Finlandia

Sauna Finlandia: 5 Verschillende sauna\'s - Stoomkabine - Verwarmd binnenbad - Gezellige bar en restaurant - Massage op afspraak - Solarium - Grote ... Lees verder »

Wellnessresort de Zwaluwhoeve

De warmte en de geur van een saunacabine zorgen ervoor dat uw schouders automatisch ontspannen en u zich overgeeft aan de prettige warmte. Bij de Zwaluwhoeve heeft u diverse saunacabines tot uw beschikking, welke verschillende goede uitwerkingen op u ... Lees verder »

''