Reviews over Sauna's


  Bezoek

  Review over Sauna Drome Putten

  Ik ben niet zo tevreden over de sauna. Erg kleinschalig. Wat ook erg irriteerde was het luidruchtige publiek. Gegil onder de douche en heel hard gepraat in bubbelbad. Ik kwam om tot rust te komen. Na 2 uur gauw weggegaan. Dit aangegeven bij receptie, tja...was het antwoord, er mag worden gepraat.

  Ongastvrij

  Review over Sauna De Bron

  Kille bedoeling met rare regels.
  Geen gezellige sfeer sinds deze nieuwe eigenaren de dienst uit maken. En als je er iets vsn zegt wordt je te verstaan gegeven dat je dan maar elders heen moet gaan. Toch jammer kwamen hier al 25 jaar met meerdere eigenaren van doen gehad, dit sloeg nergens op.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Ongastvrij, regels zijn regels en andrrs oprotten

  Oplichters

  Review over Select Wellness

  Tegoedbon gekocht en een dag later naar de sauna op hun website. Kreeg ik daar te horen dat ze deze nummers nu niet aannamen. Na 23 december pas. Gemaild met select wellness die zegt doodleuk kunnen we niets aan doen moet je bij de sauna zijn.
  Na 23 December weer naar die sauna gewoon helemaal niet in te leveren.

  Select wellness geeft het geld niet terug. En ik wil geen uur rijden voor een sauna. Maar aangifte doen van oplichting.

  Sterke punten
  NIETS

  Zwakke punten
  Oplichters. Ze verkopen bonnen van saunas die niet aangesloten zijn.
  Geld geven ze niet terug. Als ze al reageren.

  Zeer onklantvriendelijk

  Review over Select Wellness

  Met vriendin naar sauna. Eindelijk na corona......bij afrekenen blijkt mijn SGW spaarkaart geblokkeerd. Mailtje naar klantenservice (anders niet te bereiken) ik moet nieuwe kaart kopen.
  Dit bedrijf heeft zich tussen klanten en sauna geplaatst. Boek aub u bezoek gewoon bij de sauna. Dan verdienen onze middenkleinbedrijven aan ons en niet de multinationals uit het buitenland die zich ertussen plaatsen. Sauna's betalen ook aan SGW voor u bezoek.

  Sterke punten
  Slim bedrijfsvoering. Verdienen aan andere hardwerkende mensen

  Zwakke punten
  Heb ik beschreven. Geen bereikbare medeqerkers. Scheelt kosten

  opgelicht!

  Review over Centre Du Lac

  Dagje wellness geboekt met een wellness en beauty bon. Bij de reservering duidelijk aangegeven dat ik wilde betalen met deze bon. Centre du Lac vroeg om het nummer van de wellnesskaart om na te kijken of deze nog geldig was. Te goeder trouw doorgegeven aan Centre du Lac. 2 dagen voor de reservering kreeg ik te horen dat deze bon niet werd geaccepteerd door Centre du Lac. Ik heb aangegeven de reservering aan de hand hiervan te annuleren aangezien ik duidelijk op voorhand heb aangegeven te willen betalen met deze bon. Wonderbox was verbaasd dat deze werd geweigerd aangezien zij wel partner zijn van deze organisatie. Tot mijn verbazing kwam ik er na 2 maanden achter toen ik de bon wilde incasseren dat Centre du Lac de bon (die zij niet accepteerden) stiekem achter mijn rug toch geincasseerd hadden, terwijl ik geen gebruik gemaakt hebt van hun wellness. Op mijn e-mails wordt niet gereageerd en ook wordt er niet op mijn verzoek terug gebeld. Ik ben opgelicht door dit bedrijf! Boek hier niet.......

  Verouderd okee, maar te vies

  Review over De Thermen Nijmegen

  Dat dit een wat verouderde sauna is, vind ik okee, daar is de bescheiden prijs ook naar. Maar zorg alsjeblieft wel dat het schoon is. Gele randen aan de baden, glibberige bodems...ik durfde niet eens op het infraroodbedje te gaan liggen. We waren na 1,5 uur weer weg.

  Slecht slecht en nog ns slecht

  Review over Elysium

  Slecht slecht en nog ns slecht!

  Bijna alle koelbaden zijn weg. (onderhoud????) voor ongeveer 500 gasten 3:00 M X1,5 meter. Lekker fris?
  Gevaarlijke situatie in de panorama saina. Zitvlak los en zakt er iemand doorheen! achterstallig.
  In de daarbij aanwezige warme 3 douches werk er maar 1
  Infrarood lampen zijn er genoeg maar helaas werkt hier een groot deel ook niet van!
  In de veel te kleine rustruimte mag je gratis van de sigarettenrook personeel genieten!

  Zwakke punten
  Koude baden uit een sauna weghalen? Dit kun je niet bedenken!

  Oplichting

  Review over Select Wellness

  Codes gekocht in samengezond shop betaalt en toen verzilverd bij select wellness geen vouchers gehad en geen contact mee te krijgen snap niet dat menzis daar zijn naam aan wil verbinden

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles geen fantsoen!

  Slecht

  Review over De Thermen Nijmegen

  Koud water zwembad bubbelbaden maar geen bubbels.\\r\\nSlecht onderhoud.\\r\\nZeer slecht sauna niet waardig.\\r\\n

  Zwakke punten
  Een groote puinzooi.

  Klacht swg niet bereikbaar kw

  Review over Select Wellness

  Afgelopen maandag mijn punten ingewisseld van samen gezond voor wellness vouchers codes verzilverd maar geen saunaticket ontvangen helaas had wel gereserveerd bij leeuwerikhoeve volle dag entree betaald.ook zij horen regelmatig klachten en hebben ook swg gemaild want telefonisch sowieso niet bereikbaar.geen reaktie.slechte reclame en ben nu wel mn geld kwijt.en de sauna zijn inkomsten .

  Sterke punten
  Tot nu toe geen.

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar en geen reaktie op mail

  Fijne Sauna

  Review over Sauna Drome Putten

  Een erg leuke sauna, niet zo'n massa bedrijf.\\r\\nHamam en andere belevingen erg goed.\\r\\nKlein min puntje her en der wat achterstallig onderhoud m.n zwembad en de ligstoelen.\\r\\nIk moet een flink stuk rijden maar deze sauna is mijn favoriet, begrijp de negatieve reviews niet, veel is gewoon muggenziften.\\r\\nTip, ga vooral zo door.\\r\\n

  Sterke punten
  Kleinschaligheid/ Hamam en belevingen

  Zwakke punten
  Achterstallig onderhoud

  Fijne Sauna

  Review over Sauna Drome Putten

  Een erg leuke sauna, niet zo'n massa bedrijf.
  Hamam en andere belevingen erg goed.
  Klein min puntje her en der wat achterstallig onderhoud m.n zwembad en de ligstoelen.
  Ik moet een flink stuk rijden maar deze sauna is mijn favoriet, begrijp de negatieve reviews niet, veel is gewoon muggenziften.
  Tip, ga vooral zo door.

  Sterke punten
  Kleinschaligheid/ Hamam en belevingen

  Zwakke punten
  Achterstallig onderhoud

  te weing saldo

  Review over Select Wellness

  3 thermentour gekocht, blijkt er te weinig saldo voor een derde bezoek op te staan. SWG is onbereikbaar via mail,telefoon en brief. WEG MET DEZE ORGANISATIE!!!!

  Sterke punten
  Na de coranacrisis een zootje

  Zwakke punten
  Sterfhuisconstructie

  Geld weg

  Review over Select Wellness

  Cadeau kaart gekocht. Daarna geen bevestigingsmail. Kaart nooit ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en geen respons via bericht via klantencontact. Ben bang dat ik mijn geld gewoon kwijt ben. Advies voor aangesloten sauna's :stop de samenwerking met SWG en in vervolg cadeau bonnen alleen via eigen website verkopen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar om klacht op te lossen.

  Oplichters...

  Review over Select Wellness

  We hebben een maand geleden geld overgemaakt voor 2 welnesscards maar cards niet ontvangen en ze zijn niet bereikbaar niet telefonisch en reageren niet op mail ...

  Sterke punten
  Niet!! Oplichterij

  Zwakke punten
  Oplichterij niet bereikbaar geld weg...Geen welness cards ontvangen

  Nooit meer!

  Review over Select Wellness

  Helaas ging er wat mis met de verzending van vouchers. Kan gebeuren. Jammer genoeg, ondanks mijn herhaald verzoek, geen enkele reactie op mijn verzoek om dit te herstellen. Telefonisch al helemaal niet bereikbaar. Mijn geld wel weg natuurlijk. Hier wil je als sauna toch niet mee samenwerken!?

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbereikbaar en niet reageren op mail

  Reageren niet

  Review over Select Wellness

  Al jaren een spaarkaart. Wilde mijn puntensaldo online checken, wordt er gemeld dat mijn kaart ongeldig is. Dit terwijl er minstens een paar honderd punten op moeten staan. Al 2x contactformulier ingevuld, maar reageren gewoon niet. Kan ook geen telefoonnummer vinden.

  Zwakke punten
  Slecht bereikbaar.
  Onzorgvuldig dat ze niet reageren op mijn vraag.
  Geen reclame voor deelnemende sauna's op deze manier!

  Bonnen bij hen gekocht gewoon niet geldig !!

  Review over Select Wellness

  Gisteren met korting van de postcodeloterij entreebewijzen gekocht. Vandaag bleken die niet geldig te zijn!
  Zij doen niets want zijn een marketing organisatie. Nu zit ik met 2 betaalde ongeldige bonnen en heb het volledige tarief moeten betalen. Best duur dus.
  Zij weigeren iets voor je te doen. Oplichting en misleiding dus.

  Sterke punten
  NIETS.

  Zwakke punten
  Oplichting en misleiding

  1 voucher IPV 2 gekregen

  Review over Select Wellness

  Na over en weer gemail vanaf 5 november 2021, heb ik nog steeds de 2e voucher niet ontvangen. Heb via het voordeelboek vd Postcodeloterij 2 gekocht. Heb gebeld, gechat, gemaild, maar geen respons. Word van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk 1,5 uur met verschillende disciplines vd Postcodeloterij gesproken, maar zij kunnen geen voucher opsturen. Zij gaven aan dit nog niet eerder meegemaakt te hebben en de select Wellness group zou een klacht krijgen. Ik werd weer verwezen naar de Wellness group. Nu 1,5 maand later heb ik nog niks gehoord en het wordt kort dag om nog een sauna te bespreken. Weg 32.50 euro. Ben erg boos en zeer teleurgesteld!

  Sterke punten
  Tot nu toe geen.

  Zwakke punten
  Beloven, maar niks nakomen.

  Zeer klantonvriendelijk

  Review over De Veluwse Bron

  Zeer klantonvriendelijk bedrijf. Sinds de overname door nieuwe investeerders is deze ooit plezierige locatie verworden tot een zeer onvriendelijke instelling. Klanten worden behandeld als oud vuil, vouchers zijn ongeloofwaardig evenals gift cards en kortingsacties. Voor alles moet ook extra worden betaald. Geen mens die je het gevoel geeft een dagje uit te zijn. Kortom: als je een leuke relax dag zoekt, ga dan maar een deur verder.

  Sterke punten
  Ruim, veel keuze aan sauna's

  Zwakke punten
  Verder alles wat je maar verzinnen kunt. Personeel is ogenschijnlijk geselecteerd op onvriendelijkheid. Voor elke activiteit moet je extra betalen. Dit is geen relax oord, maar een bron van ergernis.

  Geldigheid eerder verlopen zonder bericht

  Review over Select Wellness

  Exact dezelfde situatie als voorgaande review van Jeroen: Ik heb 3 vouchers met een geldigheidsduur tot 31-12-2021 en op 6-8-2021 zijn deze geblokkeerd. Bij navraag via een bericht komt per email als antwoord, dat de voucher al 3x verlengd zou zijn??? Daarop gereageerd, dat de geldigheidsduur nog niet verstreken is en er ook geen bericht is gestuurd dat deze eenzijdig voor de geldigheidsduur datum geblokkeerd werd. Op de site bij de persoonlijke code is dit te checken. Een passende oplossing gevraagd en telefonisch contact gevraagd. Daarop geen antwoord gekregen.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Onvriendelijke toonzetting, versturen steeds dezelfde standaard mails, geen begrip, ontrechtvaardige bejegening en telefonisch niet te bereiken.

  Prijs/kwaliteit verhouding onvoldoende

  Review over Heleens Wellness

  Een duo 'dag'arrangement geboekt waarbij ik ervanuit ging dat we tegelijkertijd behandeld zouden worden. Dat bleek niet het geval, ze liep heen en weer tussen mijn zussen en mij. Gevolg: je ligt een uur in een pakking met een koud washandje op je ogen. Daarnaast verliet ze regelmatig de ruimte en bleef dan vrij lang weg. Om 15.00 stonden we weer buiten met voeten, haar en een huid die nog vet van de olie waren. Geen make upje, niets. Vier uur stil gelegen waarvan hooguit vijf kwartier behandelingen. En dat voor €165!
  Het was fijn geweest om er echt een dagvullend programma van te maken door middel van sauna en hottub. Maar dat zit er niet bij, is alleen voor slapende gasten. Ik heb Heleen een e-mail gestuurd om onze teleurstelling kenbaar te maken. Vanwege haar lauwe reactie, dus niet goed opgelost, plaats ik deze revieuw.

  Sterke punten
  Mooie, verzorgde omgeving en lekkere lunch

  Zwakke punten
  Geen echte verwendag, behandelingen worden afgeraffeld en nier zorgvuldig uitgevoerd.

  Geldigheid eerder verlopen

  Review over Select Wellness


  Ik heb 4 vouchers met een geldigheidsduur tot 31-12-2021 en op 6-8-2021 zijn deze geblokkeerd. Bij navraag via een bericht komt per email als antwoord, dat de voucher al 3x verlengd zou zijn??? Daarop gereageerd, dat de geldigheidsduur nog niet verstreken is en er ook geen bericht is gestuurd dat deze eenzijdig voor de geldigheidsduur datum geblokkeerd werd. Daarop geen antwoord gekregen. Telefonisch is de select wellness group onbereikbaar.

  Zwakke punten
  Onbereikbaar telefonisch
  Vouchers blokkeren voordat de geldigheidsduur verstreken is.
  Slechte communicatie

  Ongeldige vouchers verkopen

  Review over Select Wellness

  In de postcode loterij agenda 2021 kun je vouchers kopen van een sauna in Twente. Aangekomen bij de sauna, blijkt deze de vouchers niet te accepteren. Select Wellness weigert de vouchers terug te nemen. Kort aangebonden en onvriendelijke mail terug ontvangen. Waarom zo onvriendelijk handelen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijke berichten en toonzetting

  Heetrlijk

  Review over Blue Wellness Helmond

  het was een heerlijke ervaring in Helmond, mooie schone sauna en vele andere dingen te doen. alles schoon en modern, ook aan de roker is gedacht, dank je wel, ruime opzet en vooral vriendelijk personeel. De keuken valt een beetje tegen maar alles bij elkaar was het top. Simone je bent een toppertje in de dop.

  Zwakke punten
  keuken