Reviews over Sauna's


  gemoedelijke sauna

  Review over Sauna De Bron

  Een kleinschalige sauna met goede sfeer. Goed zwembad. Alleen het volume van de saunameister geeft onrust. Hij praat veel en heel hard over het saunaplein. Als je ff wil dutten buiten geeft hij je geen kans.

  Sterke punten
  zwembad, eenvoudige prima menukaart

  Zwakke punten
  vochtige sauna is niet heet genoeg

  deze sauna gaat hard achteruit

  Review over Spa Wellness Weesp

  Wat gaat deze sauna en diens hospitaliteit hard achteruit zeg.

  Verzorging pand/faciliteiten: De schimmel staat op de muren (bij het grote zwembad staat overal zwarte schimmel op de muur), de voegen en tegels laten overal los, de douches aan het begin hebben een geheel verroest (en niet voor de sier) plafond. Nergens is ontspannen muziek te bekennen, kletsende gasten echter te over. Met muziek zouden bezoekers het stilte verzoek meer in acht nemen. De klankschalensessie sloeg nergens (meer) op. Deze hadden zij super goed georganiseerd in een rustige ruimte met fijne plekken om te relaxen. Maar zoals zij ook weten, zal de gedachte zijn geweest 'massa is kassa' want de sessie is nu in een veel te warme sauna die super gehorig is. De douche die op de achterwand gemonteerd is gaat continu aan door gasten, tussendoor klinkt de airco af en toe, dan wordt er nog een keer of 6 aan de deur gerukt die op slot is vanwege de sessie (er hangt geen bord dat er een sessie is vermoed ik) en relaxed zitten is er niet bij want de ruimte is simpelweg vol met gasten. Massa is kassa dus met 20 man een klankschalensessie van 20 min kan prima toch? Veel kluisjes doen het bovendien ook niet en van een collega al gehoord dat er bij haar en 5 anderen de kluisjes open gebroken waren en oa geld gestolen was.

  Restaurant: bij de openhaard komt zelden bediening. Alsof ze de plek vergeten, tot zichtbare ergernis van allerlei gasten. Deze ervaring meermaals gehad nu.

  Hospitaliteit: bediening bleek een siroop waarom gevraagd niet te hebben en hebben dit niet van de bon gehaald. Bij afrekenen is mij niet gevraagd de bon te checken (zoals 'management' waar je dan enkel contact mee op kan nemen vertelt dat personeel standaard doet). Wel is gevraagd hoe de ervaring was. Die viel tegen. Waarschijnlijk is de dame daardoor vergeten te vragen de bon te checken. Ik stond er zelf ook niet bij stil. Shit happens. Nadien over gemaild toen bleek dat de siroop waarvan bediening aangaf dat het op was er toch op stond. Antwoord: ik kan geen restitutie krijgen. Huh?? Jullie rekenen mij iets dat ik niet gekregen heb en jullie hebben het niet van de bon gehaald, wetende dat het op was.
  Daarnaast verwijzen ze bij de kassa met klachten altijd naar het contactformulier en 'de manager'. Lekker makkelijk want dat maakt het voor de klant lastiger zaken rechtgezet te krijgen.

  Typisch 'grote bedrijven' bedrijfsvoering dit.

  Geen voucher kopen

  Review over Select Wellness

  Koop je een voucher en denk je in de buurt terecht te kunnen staat ook nog in de lijst voor reservering , doen ze niet meer mee. Na contact zeggen ze bij swg geen geld te retourneren voor digitaal gekochte oplichters. Ik zal goede review geven als er gunstige berichten komen. Maar ik zie onderstaand dat ik niet de enige ben,

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Valse info op de site en niet betrouwbaar

  Tijd voor update van deze saun

  Review over Sauna en Beauty Ommen

  Helaas tegenwoordig gekleed. Matige hygiëne, veel stuk/defect zoals spoelslang, douches en dergelijke. Ook slechte service in horecadeel, lang wachten, weinig aanbod.
  Geheel is dus echt aan een update toe. Zoals het nu is komen wij er niet terug, helaas want was altijd wel fijne en kleinere sauna bij ons in de buurt.

  Sterke punten
  Helaas geen meer.

  Zwakke punten
  Alles is aan een update toe. En maak er weer gewone dus ongeklede sauna van. Voorkomt ook alleen nieuwsgierige hotelgasten zonder saunaervaringen.

  Top Sauna!

  Review over Blue Wellness Helmond

  Bovenvermelde review zag ik per toeval staan, hier ben ik het dus niet mee eens, zelf had ik ook een voucher en het termijn wat daar aan vast stond werd gewoon verlengd, no problem at all, zeer fijne sauna en alles schoon en keurig vandaar 5 sterren van mij!

  Sterke punten
  Groot, schoon en goed te bereiken.

  Zwakke punten
  Mij niet bekend.

  Opgelicht geen vouchers ontvan

  Review over Select Wellness

  Dit bedrijf stuurt geen vouchers. Via mail zeggen ze steeds van wel.

  Met een kopie van het betalingsbewijs werden we wel toegelaten bij de sauna. Hun werken er mee samen. Er was gelukkig begrip voor de situatie.

  En ongeloof. Ze hebbe de mails gelezen.. hierbij de vouchers. Plaatjes ipv vouchers. Oplichterij

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Oplichten en liegen

  Zielige goudvissen

  Review over Sauna Drome Putten

  Sauna is prima.
  Alleen de zielige goudvissen worden niet op een diervriendelijke manier gehouden.
  Ze staan in het donker in de harde muziek in een ronde kom in een te warme omgeving. Als je dit bij de receptie of de medewerkers benoemd wordt er schouder ophalend gereageerd. Geen enkel inlevingsvermogen of verantwoorderlijkheids gevoel voor de goudvissen. Foei!

  Heerlijk dagje sauna

  Review over Sauna Drome Putten

  Heerlijk dagje sauna gehad met vrienden. Hamam behandeling was uit de kunst. Genoten van de gemoedelijke sfeer en de lunch. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, heerlijk eten en de hamam behandeling.

  Heerlijk dagje genoten

  Review over Sauna Warmond

  Voor de eerste keer hier geweest en het was een groot succes. Een kleinschalige sauna waar alles is en ruimte genoeg voor iedereen. Niet te druk. Veel wat oudere gasten. Heel vriendelijk personeel en heerlijk geluncht met normale prijzen, zelfs aan de goedkope kant als je het met andere vergelijkt. Alles schoon en netjes, heerlijke waterbedden. Stoombad was lekker warm, infra rood sauna ook heerlijk, in de stilte sauna hing een lekkere eucalyptus geur en de opgieting was geweldig. We hebben genoten en komen zeker terug. Er zijn meerdere grotere sauna complexen dichterbij maar we waren hier binnen 45 minuten dus is nog te doen en was het ook echt waard.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, genoeg relaxruimte, niet opdringerig, schoon, goed eten

  Zwakke punten
  Niet gevonden

  Prima sauna slecht restaurant

  Review over Sare

  Prima sauna faciliteiten maar zeer slecht restaurant.
  Pittig geprijsde kaart, bestelde broodje zalm. Een simpele bol gevuld met war sla, komkommer, heel veel mosterdsaus en wat zal,, €11,95. Bij mijn rose wilde ik een glas water dat werd geweigerd. Ook zit je in een rondje om een gashaard heen. Prima stoelen maar geen privacy. Kom vaak in de sauna Enschede Holterhof ga daar eens een kijkje nemen zou ik zeggen tegen het personeel. Daar zijn ze zeer klantvriendelijk, top keuken, zeer sfeervolle relax ruimtes en heerlijke gerechten. Als jullie dit ook zouden hebben een top sauna. Doordat ik vaak in de Holterhof kom ben ik er achter gekomen dat heel veel mensen zijn overgestapt van saté naar deze sauna. Een totaal beleving, met sauna’s, restaurant en geen extra geld voor opgietingen!

  Sterke punten
  Opgietingen

  Zwakke punten
  Restaurant en onpersoonlijke relaxruimte daar.

  Sardientjes in een blik

  Review over Beauty Sauna Peize

  Toen wij aankwamen zagen wij al dat de parkeeplaats al behoorlijk vol was, maar met goede moed toch naar binnen gegaan, wij hadden tenslotte gereserveerd, dus er zou plaats moeten zijn. Eenmaal binnen krijgen wij met 2 personen 1 locker sleutel, toen hadden wij al zoiets van dat word proppen. Uitgekleed en de sauna plein opgegaan, wat een mensen massa, maar in een van de sauna's kijken, het zat zo vol dat de persoon naast je op jou handdoek zat. Maar een ander sauna proberen, ook zo druk dat je niet eens naar binnen kon. Dan maar kijken of wij wat kunnen gaan eten, misschien neemt de drukte wel wat af. Plekje kunnen vinden, probeer je wat te bestellen krijg je te horen dat dat gisterenavond op is gegaan (je mag toch verwachten dat er in de middag wel voorraad is van het geen wat op de menukaart staat) gastvrouw was ook nog eens onvriendelijk en geiriteerd (te weinig personeel op de vloer) dus bestelling maar geannuleerd en naar de kleedkamer, daar nog een stel wat er na 45 min gillend wegging. Aangekleed en onze beklacht bij de balie gedaan. Reactie: ja het is kerstvakantie, en qua cappiciteit zijn wij nog niet vol (onder het mom van er kan nog meer bij) zwaar teleurgesteld in de reactie, maar ook in ons bezoek. Wij hadden al eerder vorig jaar een teleurstellende bezoek gehad (sauna's waren toen koud) dus wij wouden het nog eens een kans geven. Maar voelde ons net sardientjes in een blik (en weer koude sauna's) en nu veel te vol gepropt! Dit was voor ons de laatste keer dat wij hier komen! En zullen ook zeker andere mensen niet adviseren om naar Spawell Peize gaan!

  Fantastisch!

  Review over Fort Resort Beemster

  Hele fijne sauna! Ik ga hier vaker heen en fit is toch wel mijn favoriet. Sauna's zijn gewoon goed heet, opgietingen worden heel fijn gegeven, eten is goed. Aanrader!

  Sterke punten
  Mooie sauna's, zijn goed warm ook op temperatuur, lekker eten, fijne opgietingen

  Slecht

  Review over Spa Wellness Weesp

  Veel te druk, koude sauna's/douches. Om om te kunnen boeken moest je binnen 30 minuten weer bij de receptie zijn. We zijn nog even terug geweest bij de receptie voor slippers en toen naar het restaurant voor een smoothie waar we lang op moesten wachten. Toen de smoothie op was waren die 30 minuten al ruimschoots om natuurlijk. Vervolgens kwamen we in een veel te volle sauna waar de douches koud waren, het bad en sommige sauna's ook. Meerder gasten zijn om deze reden vertrokken.
  Toen we vervolgens besloten om te gaan, waren we te laat want de 30 minuten waren al om. Na een lang gesprek mochten we uiteindelijk omboeken. Wel 12 euro per persoon bijbetalen bij het volgende bezoek dan. Want ze kon alleen de volle prijs van 44 nogwat in de computer kwijt, niet de 37 nogwat van een andere aanbieding. Wij hebben niet omgeboekt, en bijna 100 euro betaald voor 15 minuten te koude sauna en 1 smoothie. Ik zet nooit meer voet in deze sauna.

  Zwakke punten
  Koude sauna's en bad, te druk en bediening duurde lang

  niet alles in werking

  Review over Sauna Drome Putten

  Kom al een aantal jaren in deze sauna. Op zich geen verkeerde sauna, mooie plek en niet verschrikkelijk groot. Wat mij vorige week weer stoorde is dat niet alles in werking was. Kleine bubbelbad was niet in gebruik, de verwarming bij het kruidenbad was niet aan en de neveldouche buiten was niet in gebruik. Ik begrijp best dat er een energie toeslag wordt berekend maar dan mag je er ook vanuit gaan dat alles werkt. Dit was eerder jaar ook het geval, niet de eerste keer dat niet alles in werking was maar wel toeslag moeten betalen. Hoop dat bij een volgende keer wel alles werkt.

  Verlopen

  Review over Select Wellness

  Heb een sauna bon van de select wellnees groep. Door verschillende omstandigheden had ik deze nog niet gebruikt. Nu blijkt deze te zijn verlopen. Hoe belachelijk is dit. Geld houdt ook zijn waarde. Dat zit nu in de kontzak van iemand van de select wellnees groep. En ik.....kan fluiten naar mijn centen of relax dagje. Echt zo slecht is dit. NOOIT meer een bon kopen bij deze waardeloze organisatie Zie veel meer van dit soort review,ben dus niet de enige!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bonnen niet willen verzilveren die voorbij de datum zijn

  Bezoek

  Review over Sauna Drome Putten

  Ik ben niet zo tevreden over de sauna. Erg kleinschalig. Wat ook erg irriteerde was het luidruchtige publiek. Gegil onder de douche en heel hard gepraat in bubbelbad. Ik kwam om tot rust te komen. Na 2 uur gauw weggegaan. Dit aangegeven bij receptie, tja...was het antwoord, er mag worden gepraat.

  Ongastvrij

  Review over Sauna De Bron

  Kille bedoeling met rare regels.
  Geen gezellige sfeer sinds deze nieuwe eigenaren de dienst uit maken. En als je er iets vsn zegt wordt je te verstaan gegeven dat je dan maar elders heen moet gaan. Toch jammer kwamen hier al 25 jaar met meerdere eigenaren van doen gehad, dit sloeg nergens op.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Ongastvrij, regels zijn regels en andrrs oprotten

  Oplichters

  Review over Select Wellness

  Tegoedbon gekocht en een dag later naar de sauna op hun website. Kreeg ik daar te horen dat ze deze nummers nu niet aannamen. Na 23 december pas. Gemaild met select wellness die zegt doodleuk kunnen we niets aan doen moet je bij de sauna zijn.
  Na 23 December weer naar die sauna gewoon helemaal niet in te leveren.

  Select wellness geeft het geld niet terug. En ik wil geen uur rijden voor een sauna. Maar aangifte doen van oplichting.

  Sterke punten
  NIETS

  Zwakke punten
  Oplichters. Ze verkopen bonnen van saunas die niet aangesloten zijn.
  Geld geven ze niet terug. Als ze al reageren.

  Zeer onklantvriendelijk

  Review over Select Wellness

  Met vriendin naar sauna. Eindelijk na corona......bij afrekenen blijkt mijn SGW spaarkaart geblokkeerd. Mailtje naar klantenservice (anders niet te bereiken) ik moet nieuwe kaart kopen.
  Dit bedrijf heeft zich tussen klanten en sauna geplaatst. Boek aub u bezoek gewoon bij de sauna. Dan verdienen onze middenkleinbedrijven aan ons en niet de multinationals uit het buitenland die zich ertussen plaatsen. Sauna's betalen ook aan SGW voor u bezoek.

  Sterke punten
  Slim bedrijfsvoering. Verdienen aan andere hardwerkende mensen

  Zwakke punten
  Heb ik beschreven. Geen bereikbare medeqerkers. Scheelt kosten

  opgelicht!

  Review over Centre Du Lac

  Dagje wellness geboekt met een wellness en beauty bon. Bij de reservering duidelijk aangegeven dat ik wilde betalen met deze bon. Centre du Lac vroeg om het nummer van de wellnesskaart om na te kijken of deze nog geldig was. Te goeder trouw doorgegeven aan Centre du Lac. 2 dagen voor de reservering kreeg ik te horen dat deze bon niet werd geaccepteerd door Centre du Lac. Ik heb aangegeven de reservering aan de hand hiervan te annuleren aangezien ik duidelijk op voorhand heb aangegeven te willen betalen met deze bon. Wonderbox was verbaasd dat deze werd geweigerd aangezien zij wel partner zijn van deze organisatie. Tot mijn verbazing kwam ik er na 2 maanden achter toen ik de bon wilde incasseren dat Centre du Lac de bon (die zij niet accepteerden) stiekem achter mijn rug toch geincasseerd hadden, terwijl ik geen gebruik gemaakt hebt van hun wellness. Op mijn e-mails wordt niet gereageerd en ook wordt er niet op mijn verzoek terug gebeld. Ik ben opgelicht door dit bedrijf! Boek hier niet.......

  Verouderd okee, maar te vies

  Review over De Thermen Nijmegen

  Dat dit een wat verouderde sauna is, vind ik okee, daar is de bescheiden prijs ook naar. Maar zorg alsjeblieft wel dat het schoon is. Gele randen aan de baden, glibberige bodems...ik durfde niet eens op het infraroodbedje te gaan liggen. We waren na 1,5 uur weer weg.

  Slecht slecht en nog ns slecht

  Review over Elysium

  Slecht slecht en nog ns slecht!

  Bijna alle koelbaden zijn weg. (onderhoud????) voor ongeveer 500 gasten 3:00 M X1,5 meter. Lekker fris?
  Gevaarlijke situatie in de panorama saina. Zitvlak los en zakt er iemand doorheen! achterstallig.
  In de daarbij aanwezige warme 3 douches werk er maar 1
  Infrarood lampen zijn er genoeg maar helaas werkt hier een groot deel ook niet van!
  In de veel te kleine rustruimte mag je gratis van de sigarettenrook personeel genieten!

  Zwakke punten
  Koude baden uit een sauna weghalen? Dit kun je niet bedenken!

  Oplichting

  Review over Select Wellness

  Codes gekocht in samengezond shop betaalt en toen verzilverd bij select wellness geen vouchers gehad en geen contact mee te krijgen snap niet dat menzis daar zijn naam aan wil verbinden

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles geen fantsoen!

  Slecht

  Review over De Thermen Nijmegen

  Koud water zwembad bubbelbaden maar geen bubbels.\\r\\nSlecht onderhoud.\\r\\nZeer slecht sauna niet waardig.\\r\\n

  Zwakke punten
  Een groote puinzooi.

  Klacht swg niet bereikbaar kw

  Review over Select Wellness

  Afgelopen maandag mijn punten ingewisseld van samen gezond voor wellness vouchers codes verzilverd maar geen saunaticket ontvangen helaas had wel gereserveerd bij leeuwerikhoeve volle dag entree betaald.ook zij horen regelmatig klachten en hebben ook swg gemaild want telefonisch sowieso niet bereikbaar.geen reaktie.slechte reclame en ben nu wel mn geld kwijt.en de sauna zijn inkomsten .

  Sterke punten
  Tot nu toe geen.

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar en geen reaktie op mail