Reviews over Sauna's


  Een onrechtvaardige beschuldig

  Review over Sare

  Na een fijne dag werden we, ten overstaan van andere gasten, in de eetzaal/relaxruimte verzocht ons met wederzijds respect gedragen. Wij 4 volwassenen van boven de 70 en al jaren gast waren ons nergens van bewust. Iemand uit het bedienend personeel had zich beklaagd. Mensen die dicht bij ons zaten kwamen er even bij om te zeggen dat er beslist totaal niets was gebeurd.
  Wij dachten nog dat men ons wellicht met anderen had verwisseld. Dat werd tegen gesproken. Totaal overvallen en zéér onrechtvaardig bejegend hebben wij de zaak verlaten. Nog steeds voelen we ons compleet overdonderd.

  Sterke punten
  De sauna's zijn goed.

  Zwakke punten
  Wordt behoorlijk prijzig.

  Weinig empathie

  Review over Sauna Drome Putten

  Fijne dag gehad,veel gezelligheid en ontspanning en erg lekker gegeten.Het personeel in het restaurant was vriendelijk en de bediening snel.Een vervelend ding was dat mijn badjas bij het bootje (gewoon opgehangen aan de kapstok) bij terugkomst verdwenen was.Hij bleek met een windvlaag in hetwater gevallen te zijn.Hier reageerde het personeel erg onvriendelijk op.We werden afgesnauwd dat ze daar geen tijd voor had om te proberen hem op te vissen.Bij de receptie vroegen we om een stok om het zelf te proberen maar hierop werd ook erg negatief gereageerd.Uiteindelijk heeft een saunameester zijn uiterstebest gedaan om ons te helpen,helaas zonder resultaat.
  Het contact met de manager aan het eind was wel positief maar ik hoop dat de rest van het receptie en saunapersoneel een lesje klantvriendelijkheid gaat krijgen.
  Ook bij binnenkomst was het receptiepersoneel niet vriendelijk en zelfs geïrriteerd en snauwerig

  Sterke punten
  Gezelligheid,lekker eten

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijk en geen empathie bij problemen

  Slechte ervaring

  Review over Spa Wellness Weesp

  Vergane glorie. Slechte douches, alles heel krap opgezet, weinig sauna’s.

  We waren onder een andere naam ingecheckt bleek in het restaurant. Dame achter receptie reageerde geïrriteerd, alsof ik dit had gedaan.

  Bediening is zeer traag en onkundig! Behalve 1 jonge vriendelijke en lachende dame die de benen uit haar lijf liep om de anderen te compenseren. Zij maakt heel veel goed.
  Eten was echt fantastisch. Cappucino niet te zuipen.
  Voor ons geen tweede keer.

  zeer vieze sauna

  Review over Thermen Barendrecht

  Wat een afgang wederom, ben daar nu meerdere keren geweest en het kan er altijd wel eens een keer wat verkeerd gaan, ik kom daar al 30 jaar maar met de nieuwe eigenaar is het werkelijk een vieze gore sauna geworden, vele malen heb ook aangegeven dat er nergens goede voorlichting staat ivm het sauna gebruik , hier mijn bevindingen, praten in alle sauna's, keukenhanddoekjes in plaats van een badlaken, voeten gewoon op de banken, sex in het zwembad en of gekroel ,na de sauna niet afdouchen en zo het zwembad in of in het koelbad en vandaag de topper, man gaat in het zwembad met een stuk wc papier tussen de billen, dus ook niet afgedouchst ????? zo ook vandaag toch wat willen eten helaas na 45 min nog niemand geweest om de bestelling op te nemen ,men noemt dit een zeer luxe sauna maar ik kan geen viezere dan deze en ik kom er nooit meer.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  vies door geen toezicht

  Jaarkaart 50 baden 1100.00 eur

  Review over Elysium

  Baden kaart verlopen nog even voor verloop een kennis laten gebruiken Deze persoon heeft mijn badenkaart zonder mijn toestemming verlengt, ook geen gebruik van gemaakt omdat de mail niet gelezen is die zat in spam. Nu ik weer beter ben en van de Arts weer naar de Sauna mag heb ik om verlenging gevraagd. \\r\\ner staan namelijk nog 26 baden op deze baden kaart maar omdat deze persoon van mij mocht gebruiken heeft hij deze verlenging gevraagd. De kaart staat niet op zijn naam en dan verlengen ze deze dure baden kaart zomaar aan een niet kaart houder. Ik weet nu even niet meer wat ik moet doen, ben ten einde raad maar ik wil het er niet bij laten zitten, zo gemeen om mijn badenkaart te verlengen naar een niet kaart houder dat toch stelen van mij?\\r\\nDe badenkaart heeft 1100.00 gekost dan kan je nagaan wat er aan 26 baden nog op staat. Helemaal fout wat er gedaan is zomaar een niet kaarthouder verlengen en ik krijg niets.\\r\\n

  Zwakke punten
  niet bereikbaar telefoon of iemand in de wellness die je te woord kan staan

  Jammer

  Review over Sauna Drome Putten

  Het was altijd 1 van mijn mijn favoriete sauna’s
  Mooie natuur en ligging, goed eten, vriendelijke personeel.
  Maar qua onderhoud ben ik erg geschrokken,los hangende plafondlampjes in de sauna wat erg gevaarlijk is, los zittende kranen, los zittend sauna planken, grot sauna die het niet deed, sauna boot die het niet deed. Veel achterstallig onderhoud.De rook sauna was vroeger altijd een geliefde sauna met een grote hout kachel, waar je op natte jute zakken moest zitten, nu een kleine kachel voor de sfeer met een electrische kachel die de boel warm houd.
  Ik denk dat Hans met tranen in zijn ogen kijkt hoe zijn kindje afgetakeld is.
  Van mijn top 3 van beste mooiste en lekkerste sauna gekelderd naar plek ergens in de top 20.
  Jammer

  Sterke punten
  Mooie omgeving, knus, vriendelijke personeel

  Zwakke punten
  Achterstallig onderhoud

  Super vies en slechte eten

  Review over Blue Wellness Helmond

  Vieze lucht overal in complex, zoute soep, slecht licht om t lezen in relax ruimte, muffige relax/klank ruimte, weinig faciliteiten, slecht onderhoud, hoge prijskaartje.

  Eerder 0 Sterren deze sauna

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Vies slecht onderhoud slecht eten hoge prijskaartje

  Vreselijk

  Review over De Woudfennen

  Kruidenbad waar vlokken in drijven van mensen die er stiekem seks hebben gehad! Stoomcabine is vies en ruikt erg penetrant. Zwembadwater is veel te koud. Smerig en koud voetenbadje, waar je doorheen moet om van buiten naar binnen te komen. Kinderachtig beleid wat betreft waterflesjes (deze worden brutaalweg uit je tas gehaald en kun je na afloop bij de receptie terugkrijgen). Maar het meest kwalijk vonden wij het bedienend personeel. Er wordt achter de schermen over de gasten geroddeld en er worden bijnamen bedacht, waar je door een enkeling zelfs mee aangesproken wordt. Als je een bepaald stopwoordje hebt, wordt dat al gauw opgemerkt en gaan ze je napraten.
  Erg onbeschoft om zo met je gasten om te gaan.

  Sterke punten
  Opgietingen

  Zwakke punten
  Personeel

  Muggenoverlast

  Review over Spa Wellness Weesp

  In alle ruimtes is er sprake van muggenoverlast binnen! Van kleedkamer tot restaurant, overal. Daar gaat duidelijk iets niet goed!

  Massa is kassa helaas….

  Review over De Veluwse Bron

  Jammer jammer jammer… samen met mijn partner dacht ik een ontspannend dagje wellness te hebben maar niets is minder waar. Alvorens ons bezoek de reviews gelezen over de Veluwsebron. Hier schrokken we in eerste instantie van maar wij hadden via een website al entree kaarten geboekt. Vervolgens vol goede moed op weg gegaan naar het wellness complex alhoewel het eigenlijk deze naam niet mag hebben. Het zou eerder park Prinsenmeer mogen heten (massa is kassa) erg veel mensen in de hal en restaurant die wachten om naar binnen te mogen. Wij hebben drie kwartier in de rij gestaan.

  Vervolgens het saunaplein op gelopen en daar was het druk, erg druk! De sauna’s zaten meer dan vol.. het advies om eerst de voeten in een voetenbad te laten wennen aan de verhoogde temperaturen ging op de begane grond niet op. Het voetenbadje was buitengebruik…. Boven kon je wel terecht…. De zwembaden zijn te koud om lekker in te kunnen ontspannen. De douches zijn ook erg koud afgesteld. Duidelijk wordt hier zwaar op bezuinigd terwijl de Veluwsebron aan alle kanten geld binnen harkt.

  De horeca is ook om te huilen. Er was geen enkele plek om te zitten. Omdat er veel te veel mensen binnen waren. Toen we vroegen aan het bar personeel waar we wel konden zitten werden we verwezen naar het Italiaanse restaurant elders op het terrein. Maar daar hadden wij al gezeten en toen wij na 45 minuten nog niet geholpen werden zijn we van ellende maar vertrokken. Wat wel opmerkelijk is, dat als je het lopende buffet had besteld er uiteraard wel een plekje voor je gereserveerd is om dat de Veluwsebron hier goed aan verdiend.

  Vervolgens naar de receptie gelopen om onze klacht neer te leggen. Daar kwamen we tot de pijnlijke conclusie dat als je via een andere website een sauna entree besteld je er totaal niet toe doet. Ze kunnen dan niets voor je betekenen. We zouden door de manager terug gebeld worden maar dat is tot op heden niet gebeurd.

  Opvallend is ook dat de Veluwsebron vaak reageert op positieve Google reviews en de negatieve vaak laat voor wat het is. Wij krijgen de indruk dat het ze totaal niets interesseert over hoe jij je voelt bij de Veluwsebron want geld is belangrijker en nogmaals massa is echt kassa!!
  Wij zijn na twee uur weer vertrokken…..

  JAMMER!

  Tip: Als je rust wilt in de wellness kies dan voor een iets duurdere Wellness zoals Thermen Busloo of Berendonck daar krijg je echt waar voor je geld en ga je ontspannen weg.

  Sauna-fabriek ipv wellness

  Review over Elysium

  Als je een heerlijk dagje écht ontspannen wilt, is dit niet de sauna om dat te doen. Immense rijen bij binnenkomst, ondanks de tijdslots die je vooraf moet kiezen. Er is blijkbaar ook geen grens op gast-aantallen in het algemeen. Vervolgens, als je wat wilt eten, staan er wederom immens lange rijen. Het tweede restaurant wat hard nodig is, is blijvend gesloten… Nergens is er een plek om rustig relaxt even te gaan zitten, bv met een tijdschrift, het zijn rechte stoelen en tafels, waar je dus in de rij voor moet wachten. Om ook iets positiefs te noemen: de bediening in het restaurant is allervriendelijkst en de salade geitenkaas was erg lekker. Verwacht overigens geen wijnkaart: het is rood, wit of rosé 🤭 En oh, om 16u waren de nachos voor bij de borrel al op. Om 16u! De meest favoriete snack, terwijl je tot laat in de avond open bent. Is dit om de duurdere snacks extra te verkopen, of gewoon slecht management van het inkoopbeleid?
  Is deze sauna goedkoper? Absoluut. En dat is dus aan werkelijk alles heel goed te merken. De opgieting is frequent (positief), de lange rijen (ook hier) zijn minder fijn, en de wijze waarop we als kleuters vermanend werden toegesproken (we hadden nog 10 minuten in de rij waarin ik even onze waterflesjes ging vullen en mijn vriend bleef wachten: hij is daarvoor bestraffend toegesproken, met de tekst dat dit echt niet mocht en dat ze het ‘voor deze keer door de vingers zou zien’, wij zijn gasten, 50+ers, kom op zeg!) was niet bepaald van het niveau fijne klantgerichtheid, zo voel je je geen gewaardeerde gast.
  Ik ben in het verleden in Bleiswijk graag naar de sauna gegaan, de fabriek die het nu geworden is, kan mij niet meer bekoren. Ik betaal liever wat meer en voel me dan graag echt verwend.
  Toen ik de kortingscoupons kreeg bij vertrek, waarop zelfs de immens lage prijs van €17,50 voor een dagentree stond, begreep ik waarom het zo slecht geworden is. Voor die prijs kan je in deze tijd ook geen wellness bieden.
  Dus wil je wellness? Niet gaan. Wil je alleen sauna, neem je (zoals we zagen) je eigen thermoskannetje en broodjes mee, en zal het je verder een worst zijn, of wil je (zoals ik hier nu lees en wij ook meenden te zien) lekker sex in een sauna 😳, tja, amper personeel te zien in het complex.. , dan kan je hier prima terecht voor een lage prijs. Maar wellness is het NIET.

  PS: het is glad op vele plekken, ben 3x uitgegleden, waarschuwingsborden staan er hier en daar wel, maar die voorkomen het uitglijden alsnog niet. Maak schoon, haal algen weg!
  Sowieso is het niet prettig schoon in deze sauna. Voor de aantallen mensen te weinig toiletten, ook deze kunnen vaker schoongemaakt worden. En over toiletten gesproken: haal de bordjes ‘dames’ en ‘heren’ daar maar weg. We lopen de hele dag in ons blootje door elkaar heen, nu staan vrouwen te wachten terwijl twee mannentoiletten (die er exact hetzelfde uitzien 😋) vrij zijn. Niet van deze tijd!

  Sterke punten
  Eigenlijk geen… een lekkere salade geitenkaas kan ik namelijk op andere plekken ook nuttigen, en zeker in een gezelligere ambiance.

  Zwakke punten
  Hygiene, teveel gasten, heel lange wachtrijen voor alles, en dan ook echt alles, te weinig personeel, geen controle op gedrag gasten, gevaarlijke situaties (kapot, glad e.d.), geen klantgerichtheid, ehhh, is dit alvast genoeg? Mijn tip is: NIET DOEN!

  Kwaliteit eten

  Review over Blue Wellness Helmond

  Het hoofd gerecht was niet goed
  Schnitzel was droog en slechte kwaliteit
  Droge frietjes. Jammer
  Salade ook veel sla..geen luxe kwaliteit
  Personeel op alle punten vriendelijk
  Stoombad gesloten heel jammer

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel zowel bij de entree als in het restaurant

  Zwakke punten
  Kwaliteit eten geen hoge kwaliteit

  Echt heel slecht!

  Review over Elysium

  Vandaag de allerslechtste sauna ervaring van de afgelopen 25 jaar meegemaakt bij Elysium in Bleiswijk. Wij dachten een lekker ontspannen dagje te hebben maar zijn voortijdig, en zeker niet ontspannen, naar huis gegaan. De meeste sauna’s in dit complex halen zeker niet de temperatuur die staat aangegeven. Bij 2 sauna’s zijn we direct weer naar buiten gegaan omdat het maar nauwelijks warm was. Wanneer je als sauna complex op die manier gaat bezuinigen gaat er toch iets niet goed, denk ik. Een aantal sauna’s waren helemaal gesloten. Het was een redelijk drukke dag maar dat zou eigenlijk, bij zo’n complex, geen probleem mogen zijn. Vandaag hebben we tot 3 keer geprobeerd iets te drinken of te eten in het restaurant maar dat zat zo overvol dat er een rij stond te wachten. In die rij stonden mensen te bekvechten of er niet iemand aan het voordringen was (lekker ontspannen). Na een kwartier wachten bij de derde poging zijn we naar huis gegaan.
  Een afschuwelijke dag die uiteraard vrijde dagen heeft gekost, waarvoor we een eind hebben moeten rijden en die dan nog aardig aan de prijs is.
  Kennelijk wordt hier niet eens meer een poging gedaan om klanten te geven waar ze voor komen. Geld willen verdienen is helemaal goed maar wanneer dat je enige doel in het leven wordt ga je klanten zo behandelen als het Elysium doet. Natuurlijk betaalt geen van de bezoekers de normale entree prijs want er is op zoveel plaatsen korting te krijgen dat je wel gek moet zijn wanneer je het volledige bedrag neerlegt. Het is hier dus vrijwel altijd te druk om een ontspannen dag te kunnen beleven en de prijzen van horeca (waarvoor ze dus veel te weinig personeel hebben) en behandelingen is hoog zodat de verloren omzet door al die entree kortingen weer goed gemaakt kan worden. Wij kunnen slechts één tip geven: ga ergens anders naartoe.

  Sterke punten
  Veel kortingsacties

  Zwakke punten
  Sauna’s te koud.
  Te veel bezoekers tegelijkertijd.
  Te weinig personeel.
  Horeca te duur, matig van kwaliteit en veel te weinig personeel.
  Te veel lawaai in de sauna’s.

  gemoedelijke sauna

  Review over Sauna De Bron

  Een kleinschalige sauna met goede sfeer. Goed zwembad. Alleen het volume van de saunameister geeft onrust. Hij praat veel en heel hard over het saunaplein. Als je ff wil dutten buiten geeft hij je geen kans.

  Sterke punten
  zwembad, eenvoudige prima menukaart

  Zwakke punten
  vochtige sauna is niet heet genoeg

  deze sauna gaat hard achteruit

  Review over Spa Wellness Weesp

  Wat gaat deze sauna en diens hospitaliteit hard achteruit zeg.

  Verzorging pand/faciliteiten: De schimmel staat op de muren (bij het grote zwembad staat overal zwarte schimmel op de muur), de voegen en tegels laten overal los, de douches aan het begin hebben een geheel verroest (en niet voor de sier) plafond. Nergens is ontspannen muziek te bekennen, kletsende gasten echter te over. Met muziek zouden bezoekers het stilte verzoek meer in acht nemen. De klankschalensessie sloeg nergens (meer) op. Deze hadden zij super goed georganiseerd in een rustige ruimte met fijne plekken om te relaxen. Maar zoals zij ook weten, zal de gedachte zijn geweest 'massa is kassa' want de sessie is nu in een veel te warme sauna die super gehorig is. De douche die op de achterwand gemonteerd is gaat continu aan door gasten, tussendoor klinkt de airco af en toe, dan wordt er nog een keer of 6 aan de deur gerukt die op slot is vanwege de sessie (er hangt geen bord dat er een sessie is vermoed ik) en relaxed zitten is er niet bij want de ruimte is simpelweg vol met gasten. Massa is kassa dus met 20 man een klankschalensessie van 20 min kan prima toch? Veel kluisjes doen het bovendien ook niet en van een collega al gehoord dat er bij haar en 5 anderen de kluisjes open gebroken waren en oa geld gestolen was.

  Restaurant: bij de openhaard komt zelden bediening. Alsof ze de plek vergeten, tot zichtbare ergernis van allerlei gasten. Deze ervaring meermaals gehad nu.

  Hospitaliteit: bediening bleek een siroop waarom gevraagd niet te hebben en hebben dit niet van de bon gehaald. Bij afrekenen is mij niet gevraagd de bon te checken (zoals 'management' waar je dan enkel contact mee op kan nemen vertelt dat personeel standaard doet). Wel is gevraagd hoe de ervaring was. Die viel tegen. Waarschijnlijk is de dame daardoor vergeten te vragen de bon te checken. Ik stond er zelf ook niet bij stil. Shit happens. Nadien over gemaild toen bleek dat de siroop waarvan bediening aangaf dat het op was er toch op stond. Antwoord: ik kan geen restitutie krijgen. Huh?? Jullie rekenen mij iets dat ik niet gekregen heb en jullie hebben het niet van de bon gehaald, wetende dat het op was.
  Daarnaast verwijzen ze bij de kassa met klachten altijd naar het contactformulier en 'de manager'. Lekker makkelijk want dat maakt het voor de klant lastiger zaken rechtgezet te krijgen.

  Typisch 'grote bedrijven' bedrijfsvoering dit.

  Geen voucher kopen

  Review over Select Wellness

  Koop je een voucher en denk je in de buurt terecht te kunnen staat ook nog in de lijst voor reservering , doen ze niet meer mee. Na contact zeggen ze bij swg geen geld te retourneren voor digitaal gekochte oplichters. Ik zal goede review geven als er gunstige berichten komen. Maar ik zie onderstaand dat ik niet de enige ben,

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Valse info op de site en niet betrouwbaar

  Tijd voor update van deze saun

  Review over Sauna en Beauty Ommen

  Helaas tegenwoordig gekleed. Matige hygiëne, veel stuk/defect zoals spoelslang, douches en dergelijke. Ook slechte service in horecadeel, lang wachten, weinig aanbod.
  Geheel is dus echt aan een update toe. Zoals het nu is komen wij er niet terug, helaas want was altijd wel fijne en kleinere sauna bij ons in de buurt.

  Sterke punten
  Helaas geen meer.

  Zwakke punten
  Alles is aan een update toe. En maak er weer gewone dus ongeklede sauna van. Voorkomt ook alleen nieuwsgierige hotelgasten zonder saunaervaringen.

  Top Sauna!

  Review over Blue Wellness Helmond

  Bovenvermelde review zag ik per toeval staan, hier ben ik het dus niet mee eens, zelf had ik ook een voucher en het termijn wat daar aan vast stond werd gewoon verlengd, no problem at all, zeer fijne sauna en alles schoon en keurig vandaar 5 sterren van mij!

  Sterke punten
  Groot, schoon en goed te bereiken.

  Zwakke punten
  Mij niet bekend.

  Opgelicht geen vouchers ontvan

  Review over Select Wellness

  Dit bedrijf stuurt geen vouchers. Via mail zeggen ze steeds van wel.

  Met een kopie van het betalingsbewijs werden we wel toegelaten bij de sauna. Hun werken er mee samen. Er was gelukkig begrip voor de situatie.

  En ongeloof. Ze hebbe de mails gelezen.. hierbij de vouchers. Plaatjes ipv vouchers. Oplichterij

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Oplichten en liegen

  Zielige goudvissen

  Review over Sauna Drome Putten

  Sauna is prima.
  Alleen de zielige goudvissen worden niet op een diervriendelijke manier gehouden.
  Ze staan in het donker in de harde muziek in een ronde kom in een te warme omgeving. Als je dit bij de receptie of de medewerkers benoemd wordt er schouder ophalend gereageerd. Geen enkel inlevingsvermogen of verantwoorderlijkheids gevoel voor de goudvissen. Foei!

  Heerlijk dagje sauna

  Review over Sauna Drome Putten

  Heerlijk dagje sauna gehad met vrienden. Hamam behandeling was uit de kunst. Genoten van de gemoedelijke sfeer en de lunch. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, heerlijk eten en de hamam behandeling.

  Heerlijk dagje genoten

  Review over Sauna Warmond

  Voor de eerste keer hier geweest en het was een groot succes. Een kleinschalige sauna waar alles is en ruimte genoeg voor iedereen. Niet te druk. Veel wat oudere gasten. Heel vriendelijk personeel en heerlijk geluncht met normale prijzen, zelfs aan de goedkope kant als je het met andere vergelijkt. Alles schoon en netjes, heerlijke waterbedden. Stoombad was lekker warm, infra rood sauna ook heerlijk, in de stilte sauna hing een lekkere eucalyptus geur en de opgieting was geweldig. We hebben genoten en komen zeker terug. Er zijn meerdere grotere sauna complexen dichterbij maar we waren hier binnen 45 minuten dus is nog te doen en was het ook echt waard.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, genoeg relaxruimte, niet opdringerig, schoon, goed eten

  Zwakke punten
  Niet gevonden

  Prima sauna slecht restaurant

  Review over Sare

  Prima sauna faciliteiten maar zeer slecht restaurant.
  Pittig geprijsde kaart, bestelde broodje zalm. Een simpele bol gevuld met war sla, komkommer, heel veel mosterdsaus en wat zal,, €11,95. Bij mijn rose wilde ik een glas water dat werd geweigerd. Ook zit je in een rondje om een gashaard heen. Prima stoelen maar geen privacy. Kom vaak in de sauna Enschede Holterhof ga daar eens een kijkje nemen zou ik zeggen tegen het personeel. Daar zijn ze zeer klantvriendelijk, top keuken, zeer sfeervolle relax ruimtes en heerlijke gerechten. Als jullie dit ook zouden hebben een top sauna. Doordat ik vaak in de Holterhof kom ben ik er achter gekomen dat heel veel mensen zijn overgestapt van saté naar deze sauna. Een totaal beleving, met sauna’s, restaurant en geen extra geld voor opgietingen!

  Sterke punten
  Opgietingen

  Zwakke punten
  Restaurant en onpersoonlijke relaxruimte daar.

  Sardientjes in een blik

  Review over Beauty Sauna Peize

  Toen wij aankwamen zagen wij al dat de parkeeplaats al behoorlijk vol was, maar met goede moed toch naar binnen gegaan, wij hadden tenslotte gereserveerd, dus er zou plaats moeten zijn. Eenmaal binnen krijgen wij met 2 personen 1 locker sleutel, toen hadden wij al zoiets van dat word proppen. Uitgekleed en de sauna plein opgegaan, wat een mensen massa, maar in een van de sauna's kijken, het zat zo vol dat de persoon naast je op jou handdoek zat. Maar een ander sauna proberen, ook zo druk dat je niet eens naar binnen kon. Dan maar kijken of wij wat kunnen gaan eten, misschien neemt de drukte wel wat af. Plekje kunnen vinden, probeer je wat te bestellen krijg je te horen dat dat gisterenavond op is gegaan (je mag toch verwachten dat er in de middag wel voorraad is van het geen wat op de menukaart staat) gastvrouw was ook nog eens onvriendelijk en geiriteerd (te weinig personeel op de vloer) dus bestelling maar geannuleerd en naar de kleedkamer, daar nog een stel wat er na 45 min gillend wegging. Aangekleed en onze beklacht bij de balie gedaan. Reactie: ja het is kerstvakantie, en qua cappiciteit zijn wij nog niet vol (onder het mom van er kan nog meer bij) zwaar teleurgesteld in de reactie, maar ook in ons bezoek. Wij hadden al eerder vorig jaar een teleurstellende bezoek gehad (sauna's waren toen koud) dus wij wouden het nog eens een kans geven. Maar voelde ons net sardientjes in een blik (en weer koude sauna's) en nu veel te vol gepropt! Dit was voor ons de laatste keer dat wij hier komen! En zullen ook zeker andere mensen niet adviseren om naar Spawell Peize gaan!

  Fantastisch!

  Review over Fort Resort Beemster

  Hele fijne sauna! Ik ga hier vaker heen en fit is toch wel mijn favoriet. Sauna's zijn gewoon goed heet, opgietingen worden heel fijn gegeven, eten is goed. Aanrader!

  Sterke punten
  Mooie sauna's, zijn goed warm ook op temperatuur, lekker eten, fijne opgietingen