Sauna's Groningen

Heleens Wellness

2 Reviews

Heleen's Wellness & Beauty in Drenthe Dieverbrug Massages Overnachten

Ontspannen met een massage en overnachten in een loft in Dieverbrug Drenthe bij Heleen's Wellness

Lees verder »
Sauna Beautyfarm Midwolda

2 Reviews

Sauna Beautyfarm Midwolda in de provincie Groningen onderscheidt zich door zijn gemoedelijkheid, persoonlijke aandacht, lief personeel, sfeervolle inrichting en heerlijke behandelingen. Net even iets anders dan andere sauna's. Annette en Kees Mol Lees verder »
Thermen Berendonck

1 Review

Sauna en Wellness resort nabij Nijmegen | Thermen Berendonck

Kom tot rust in één van de oosterse rustruimten van Thermen Berendonck. Reserveer direct en kom sprookjesachtig genieten!

Lees verder »
Sauna Dalhuus

Sauna 't Dalhuus is een vriendelijke sauna op de grens van de provincies Groningen en Drenthe. Voor ons is het belangrijk dat u zich thuis voelt en heerlijk kan relaxen. U kunt hier genieten van alle faciliteiten van een modern sauna bedrijf, de rusLees verder »
Spa en Beauty Loppersum

Spa & Beauty Loppersum, een compleet wellness centrum! Het oude gemeenthuis van Loppersum is in 2010 getransformeerd tot een kleinschalig wellnessparadijs. Houd je ervan om in een informele, kleinschalige sfeer te ontspannen en relaxen? Dan voel je jLees verder »
Thermen de Waterlelie

Thermen de Waterlelie is de sauna voor Groningen, Friesland en Drenthe. U waant zich in het sprookje van 1001 nacht; neem plaats in een heuse Bedoeïenentent, of in de stoomgrot, geniet van een Hamam- of een Rasulbehandeling en ervaar het douchen ondLees verder »