Sauna Beautyfarm Midwolda

  •   2 Reviews

Sauna Beautyfarm Midwolda in de provincie Groningen onderscheidt zich door zijn gemoedelijkheid, persoonlijke aandacht, lief personeel, sfeervolle inrichting en heerlijke behandelingen. Net even iets anders dan andere saunas. Annette en Kees ... Lees verder »

Sauna Dalhuus

Sauna t Dalhuus is een vriendelijke sauna op de grens van de provincies Groningen en Drenthe. Voor ons is het belangrijk dat u zich thuis voelt en heerlijk kan relaxen. U kunt hier genieten van alle faciliteiten van een modern sauna bedrijf, de ... Lees verder »

Spa en Beauty Loppersum

Spa & Beauty Loppersum, een compleet wellness centrum! Het oude gemeenthuis van Loppersum is in 2010 getransformeerd tot een kleinschalig wellnessparadijs. Houd je ervan om in een informele, kleinschalige sfeer te ontspannen en relaxen? Dan voel je ... Lees verder »

Thermen de Waterlelie

Thermen de Waterlelie is de sauna voor Groningen, Friesland en Drenthe. U waant zich in het sprookje van 1001 nacht; neem plaats in een heuse Bedoeenentent, of in de stoomgrot, geniet van een Hamam- of een Rasulbehandeling en ervaar het douchen ... Lees verder »

''