De Veluwse Bron

In wellnessresort de Veluwse Bron vindt u een grote verscheidenheid aan sauna's. Onze nieuwste sauna is de Luisterboeksauna. Elke sauna heeft een ander effect en een andere uitwerking op uw lichaam. De grote variatie aan mogelijkheden kunnen u van top tot teen verwennen en verzorgen.

De Veluwse Bron Reviews

  Massa is kassa helaas….

  Jammer jammer jammer… samen met mijn partner dacht ik een ontspannend dagje wellness te hebben maar niets is minder waar. Alvorens ons bezoek de reviews gelezen over de Veluwsebron. Hier schrokken we in eerste instantie van maar wij hadden via een website al entree kaarten geboekt. Vervolgens vol goede moed op weg gegaan naar het wellness complex alhoewel het eigenlijk deze naam niet mag hebben. Het zou eerder park Prinsenmeer mogen heten (massa is kassa) erg veel mensen in de hal en restaurant die wachten om naar binnen te mogen. Wij hebben drie kwartier in de rij gestaan.

  Vervolgens het saunaplein op gelopen en daar was het druk, erg druk! De sauna’s zaten meer dan vol.. het advies om eerst de voeten in een voetenbad te laten wennen aan de verhoogde temperaturen ging op de begane grond niet op. Het voetenbadje was buitengebruik…. Boven kon je wel terecht…. De zwembaden zijn te koud om lekker in te kunnen ontspannen. De douches zijn ook erg koud afgesteld. Duidelijk wordt hier zwaar op bezuinigd terwijl de Veluwsebron aan alle kanten geld binnen harkt.

  De horeca is ook om te huilen. Er was geen enkele plek om te zitten. Omdat er veel te veel mensen binnen waren. Toen we vroegen aan het bar personeel waar we wel konden zitten werden we verwezen naar het Italiaanse restaurant elders op het terrein. Maar daar hadden wij al gezeten en toen wij na 45 minuten nog niet geholpen werden zijn we van ellende maar vertrokken. Wat wel opmerkelijk is, dat als je het lopende buffet had besteld er uiteraard wel een plekje voor je gereserveerd is om dat de Veluwsebron hier goed aan verdiend.

  Vervolgens naar de receptie gelopen om onze klacht neer te leggen. Daar kwamen we tot de pijnlijke conclusie dat als je via een andere website een sauna entree besteld je er totaal niet toe doet. Ze kunnen dan niets voor je betekenen. We zouden door de manager terug gebeld worden maar dat is tot op heden niet gebeurd.

  Opvallend is ook dat de Veluwsebron vaak reageert op positieve Google reviews en de negatieve vaak laat voor wat het is. Wij krijgen de indruk dat het ze totaal niets interesseert over hoe jij je voelt bij de Veluwsebron want geld is belangrijker en nogmaals massa is echt kassa!!
  Wij zijn na twee uur weer vertrokken…..

  JAMMER!

  Tip: Als je rust wilt in de wellness kies dan voor een iets duurdere Wellness zoals Thermen Busloo of Berendonck daar krijg je echt waar voor je geld en ga je ontspannen weg.

  Zeer klantonvriendelijk

  Zeer klantonvriendelijk bedrijf. Sinds de overname door nieuwe investeerders is deze ooit plezierige locatie verworden tot een zeer onvriendelijke instelling. Klanten worden behandeld als oud vuil, vouchers zijn ongeloofwaardig evenals gift cards en kortingsacties. Voor alles moet ook extra worden betaald. Geen mens die je het gevoel geeft een dagje uit te zijn. Kortom: als je een leuke relax dag zoekt, ga dan maar een deur verder.

  Sterke punten
  Ruim, veel keuze aan sauna's

  Zwakke punten
  Verder alles wat je maar verzinnen kunt. Personeel is ogenschijnlijk geselecteerd op onvriendelijkheid. Voor elke activiteit moet je extra betalen. Dit is geen relax oord, maar een bron van ergernis.

Bezoek De Veluwse Bron

Schrijf een review