Sauna Drome Putten

Door het schitterende Veluwse landschap en door het gebruik van vele natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, biedt Sauna Drôme Putten u een geheel ontspannen sfeer.

Sauna Drome Putten Reviews

  Weinig empathie

  Fijne dag gehad,veel gezelligheid en ontspanning en erg lekker gegeten.Het personeel in het restaurant was vriendelijk en de bediening snel.Een vervelend ding was dat mijn badjas bij het bootje (gewoon opgehangen aan de kapstok) bij terugkomst verdwenen was.Hij bleek met een windvlaag in hetwater gevallen te zijn.Hier reageerde het personeel erg onvriendelijk op.We werden afgesnauwd dat ze daar geen tijd voor had om te proberen hem op te vissen.Bij de receptie vroegen we om een stok om het zelf te proberen maar hierop werd ook erg negatief gereageerd.Uiteindelijk heeft een saunameester zijn uiterstebest gedaan om ons te helpen,helaas zonder resultaat.
  Het contact met de manager aan het eind was wel positief maar ik hoop dat de rest van het receptie en saunapersoneel een lesje klantvriendelijkheid gaat krijgen.
  Ook bij binnenkomst was het receptiepersoneel niet vriendelijk en zelfs geïrriteerd en snauwerig

  Sterke punten
  Gezelligheid,lekker eten

  Zwakke punten
  Klantonvriendelijk en geen empathie bij problemen

  Jammer

  Het was altijd 1 van mijn mijn favoriete sauna’s
  Mooie natuur en ligging, goed eten, vriendelijke personeel.
  Maar qua onderhoud ben ik erg geschrokken,los hangende plafondlampjes in de sauna wat erg gevaarlijk is, los zittende kranen, los zittend sauna planken, grot sauna die het niet deed, sauna boot die het niet deed. Veel achterstallig onderhoud.De rook sauna was vroeger altijd een geliefde sauna met een grote hout kachel, waar je op natte jute zakken moest zitten, nu een kleine kachel voor de sfeer met een electrische kachel die de boel warm houd.
  Ik denk dat Hans met tranen in zijn ogen kijkt hoe zijn kindje afgetakeld is.
  Van mijn top 3 van beste mooiste en lekkerste sauna gekelderd naar plek ergens in de top 20.
  Jammer

  Sterke punten
  Mooie omgeving, knus, vriendelijke personeel

  Zwakke punten
  Achterstallig onderhoud

  Zielige goudvissen

  Sauna is prima.
  Alleen de zielige goudvissen worden niet op een diervriendelijke manier gehouden.
  Ze staan in het donker in de harde muziek in een ronde kom in een te warme omgeving. Als je dit bij de receptie of de medewerkers benoemd wordt er schouder ophalend gereageerd. Geen enkel inlevingsvermogen of verantwoorderlijkheids gevoel voor de goudvissen. Foei!

  Heerlijk dagje sauna

  Heerlijk dagje sauna gehad met vrienden. Hamam behandeling was uit de kunst. Genoten van de gemoedelijke sfeer en de lunch. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel, heerlijk eten en de hamam behandeling.

  niet alles in werking

  Kom al een aantal jaren in deze sauna. Op zich geen verkeerde sauna, mooie plek en niet verschrikkelijk groot. Wat mij vorige week weer stoorde is dat niet alles in werking was. Kleine bubbelbad was niet in gebruik, de verwarming bij het kruidenbad was niet aan en de neveldouche buiten was niet in gebruik. Ik begrijp best dat er een energie toeslag wordt berekend maar dan mag je er ook vanuit gaan dat alles werkt. Dit was eerder jaar ook het geval, niet de eerste keer dat niet alles in werking was maar wel toeslag moeten betalen. Hoop dat bij een volgende keer wel alles werkt.

  Bezoek

  Ik ben niet zo tevreden over de sauna. Erg kleinschalig. Wat ook erg irriteerde was het luidruchtige publiek. Gegil onder de douche en heel hard gepraat in bubbelbad. Ik kwam om tot rust te komen. Na 2 uur gauw weggegaan. Dit aangegeven bij receptie, tja...was het antwoord, er mag worden gepraat.

  Fijne Sauna

  Een erg leuke sauna, niet zo'n massa bedrijf.\\r\\nHamam en andere belevingen erg goed.\\r\\nKlein min puntje her en der wat achterstallig onderhoud m.n zwembad en de ligstoelen.\\r\\nIk moet een flink stuk rijden maar deze sauna is mijn favoriet, begrijp de negatieve reviews niet, veel is gewoon muggenziften.\\r\\nTip, ga vooral zo door.\\r\\n

  Sterke punten
  Kleinschaligheid/ Hamam en belevingen

  Zwakke punten
  Achterstallig onderhoud

  Fijne Sauna

  Een erg leuke sauna, niet zo'n massa bedrijf.
  Hamam en andere belevingen erg goed.
  Klein min puntje her en der wat achterstallig onderhoud m.n zwembad en de ligstoelen.
  Ik moet een flink stuk rijden maar deze sauna is mijn favoriet, begrijp de negatieve reviews niet, veel is gewoon muggenziften.
  Tip, ga vooral zo door.

  Sterke punten
  Kleinschaligheid/ Hamam en belevingen

  Zwakke punten
  Achterstallig onderhoud

  Weinig ontspanning

  Misschien is het een kwestie van perceptie, misschien een kwestie van ervaring, maar wij hebben ons geen moment echt lekker ontspannen gevoeld zoals we dat bij een sauna verwachten en gewend zijn. Dat de ruimtes binnen klein zijn en claustrofobisch aandoen, vooruit. Dat de weinige sauna faciliteiten klein en dus snel vol zijn, vooruit. Maar de sfeer die er heerste was voor ons niet de sfeer van een sauna, maar meer van een ons kent ons nudistencamping. Op de terrassen zaten vrouwen met alleen een handdoek om en mannen met ontbloot bovenlijf en een te klein of te hoog opgetrokken handdoek zodat je tegen harige ruggen of verschrompelde klokkenspellen en wat er nog meer te zien was aan zat te kijken terwijl je aan een, wel heel lekkere, appeltaart met slagroom zat. Dit ging de hele dag door dus ook tijdens de lunch en het diner niet lekker ontspannen kunnen genieten van het eten.
  Doorgaans heerst er bij een sauna het fatsoen om op een terras, waar mensen zitten te eten en te drinken, even een badjas aan te doen. Tussen de terrassen door liep men ook volledig open en bloot te paraderen, want daar leek het regelmatig op en ook daar zou men even wat om kunnen slaan. Lekker ontspannen zwemmen was er ook niet bij omdat een groot deel van het terras gericht was op het zwembad en je dus weet dat er ogen op je gericht zijn. Op de stilte!!!weide werd volop gepraat en gelachen wat ook niet bijdroeg aan een ontspannen dagje uit. En ja, in een sauna loopt men bloot en ja mensen praten, maar een beetje fatsoen naar en rekening houden met de mensen om je heen doet geen pijn. Bloot in de saunafaciliteiten, op de ligstoelen en in het zwembad allemaal prima, maar verder mag het een beetje minder kijk mij eens en ik doe wat ik wil want ik voel me vrij. Iedereen komt naar de sauna om een dag te ontspannen en te ontsnappen aan de stress van alledag. Even geen mobiele telefoon, even geen jengelende kinderen, zeurende collega’s of lawaai en gedoe. Als je eerste saunabezoek ooit in deze sauna is dan krijg je een verkeerd beeld van hoe het hoort, kan en zou moeten zijn.
  Bediening en het eten was wel gewoon goed.

  Jammer

  Al jaren bij deze kleinschalige sauna maar daarom komen wij juist hier! De receptioniste Susanne is een schatje en zeer attent! Alleen vinden wij de keuken achteruit gaan! Mijn salade surf en turf was altijd heerlijk met gamba s en stukjes gebakken rundvlees..nu doen ze er plakjes rosbeef doorheen en weinig dressing. Ook het befaamde broodje Barneveld haalt het niet bij wat je vroeger kreeg!! Jammer!!! Massages zijn overigens prima!!!

  Sterke punten
  Gezelligheid,, goede sfeer en juist de kleinschaligheid spreekt mij aan boven al die grote onpersoonlijke sauna’s.

  Zwakke punten
  De keuken is niet meer wat het vroeger was en toch wel duur! Cappuccino 3 euro!

  Te betuttelend

  De sauna is kleinschalig, niets mis mee. Is oud ook niets mee. Maar door de aanbiedingen op vakantieveiling is het als haringen in een ton. De schoonmaak kan de hoeveelheid mensen niet aan. Gevolg het wordt steeds viezer en je loopt er gemakkelijk een voetschimmel op doordat het water blijft staan in de natte ruimtes. Ook is de keuken erg slecht geworden en dringt het bedienend personeel je praktisch je de consumpties door je strot. Om vervolgens snel weer een bestelling( lees verdienste) op te willen nemen. De sauna’s zijn te vol en je verdoet je.tijd voor het wachten op een kaartje van een opgieting. Waarbij er ook nog eens 40% uitloopt omdat deze te heet werd gemaakt

  Sterke punten
  Ook als er al te veel mensen in de sauna zijn kun je er nog altijd bij.
  Men schenkt er erg graag alcohol

  Zwakke punten
  De kleedruimtes voor 1 persoon worden vaak door twee mensen gebruikt en dan kun je nergens je fatsoenlijk omkleden.
  Er wordt te veel alcohol geschonken!

Bezoek Sauna Drome Putten

Schrijf een review