Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijke belevenis. Voor uw totale ontspanning en een complete wellnessbeleving overnacht u luxueus in het naastgelegen Hotel Thermen Bussloo.

Thermen Bussloo Reviews

  eten

  ten eerste op gieting, dame had het drukker mer haar danspasjes dan de op gieting en geen stukje fruit of drinken daarna
  En erg druk in de sauna
  had een hamam en plannen die zo dat je haast niet kunt eten
  erge vislucht daar in restaurant en soep koud en warme gerechtjes ook koud.
  melding van gemaakt gingen ze alles opwarmen
  ook schalen leeg
  had deze dag gekregen van mijn dochter vondt het zeer teleur stellend
  3 keer mail gestuurd je krijgt geen reactie
  en komt bij bij in schekken loopt de dame weg en daar stond de hele rij te wachten
  al met al zijn geld niet waard

  Sterke punten
  geen

  Druk en natuur onvriendelijk

  Als sauna en eetgelegenheid redelijk maar veel te druk met lange wachttijden. Helaas trekt Thermen zich niets aan van maatschappelijk en natuurlijk belang. In de Berendonck hier bij Nijmegen is een enorm natuurgebied gesloopt voor de aanleg van haar nieuwe sauna, net zoals in Bussloo. Ondanks enorm verzet van de plaatselijke bevolking. Terwijl op 9 mei 2017 een beroep bij de Raad van State behandeld wordt is desondanks doorgegaan met deze natuursloop. Vanwege drukte, en natuur-onvriendelijkheid (voor de echte vakanties en trips is mooie natuur een must en geen gesloopte natuur) een 1.

  Sterke punten
  niet echt

  Zwakke punten
  uit op geld

  Veeeeel te druk!

  Van een echt wellness gevoel is geen sprake meer met die verschrikkelijke drukte. Overal botsen mensen tegen je aan (dat wil je niet als je naakt en bezweet bent) en de sauna's zitten propvol. Mensen verwachten dat je nog opschuift ook om plaats te maken, zodat er nog net 1 handdoekje tussen past.
  Personeel is niet allemaal even vriendelijk, werd afgesnauwd toen ik in 1 sauna mijn slippers had aangehouden.
  De infoborden bij elke sauna werkten niet toen wij er waren.

  Sterke punten
  Buffet is prima, keuze genoeg.
  Bandjes systeem is ook handig.

  Zwakke punten
  Veeeeel te druk, ze laten veel te veel mensen toe. De helft minder mensen was vele malen prettiger geweest.

  Slechte service

  Slechte service.
  Heb bezoek saunacomplex via marktplaats gekocht geldig t/m 31 december. Wil boeken maar kan niet in kerstvakantie, blijken de kleine lettertjes te zeggen. Hebben speciaal vakantie geboekt in de buurt Gebeld met resort, kunnen en willen niks voor ons doen.
  Zeer jammer dat er geen gebaar gemaakt kan worden (ook niet alleen voor de avond)
  Op deze manier weinig zin om nog een keer vanuit Tilburg naar het 'geweldige saunacomplex' te rijden.

  Sterke punten
  Geen coulance

  Zwakke punten
  Erg druk, slechte service

  Ongastvrij en onbekwaam personeel!

  Op 2 november (probeerden) wij voor 2 nachten met ontbijt en met 3 dagen gebruik van de wellnessfaciliteiten een kamer te boeken. Helaas door onbekwaamheid van één van de medewerksters van de frontoffice hebben wij besloten om hier niet te boeken. Wij vroegen deze mevr heel simpel een totaalprijs van het gewenste geheel naar ons toe te mailen. Helaas kwam deze mevr alleen maar met prijzen per persoon aanzetten die voor ons op dat moment erg onduidelijk waren. Na herhaaldelijk aandringen op een duidelijke all-in kamerprijs voor ons verblijf, hebben wij het uiteindelijk opgegeven en besloten wij bij ons vertrouwde en gastvrije Thermae 2000 te gaan boeken. Ik begrijp niet helemaal waarom Thermen Bussloo tot de beste wellness van Nederland verkozen is. Het wellness gevoel wordt op voorhand al teniet gedaan door de stress en ergernis die het bij het boeken ontstaat.

  Sterke punten
  Helaas niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  Medewerkers van de frontoffice lezen de e-mails niet goed. Daardoor zeer slechte communicatie naar de klant toe.

Bezoek Thermen Bussloo

Schrijf een review