Sauna en Beauty Ommen

Kom heerlijk tot rust in het saunalandschap van Sauna & Beauty Ommen. Geniet van heerlijke voorzieningen, behandelingen en een keur aan bijzondere faciliteiten. Zoekt u een ontspannen dag weg, maar houdt u meer van een kleinschalige setting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u naar een heerlijke dag ontspanning, of misschien een weekend weg? Sauna & Beauty Ommen is voor u de ideale locatie. Ons intieme saunalandschap verzekert u van individuele aandacht en een persoonlijke sfeer. Onze medewerkers zorgen er voor dat u kunt genieten van heerlijke behandelingen.

Sauna en Beauty Ommen Reviews

  Tijd voor update van deze saun

  Helaas tegenwoordig gekleed. Matige hygiëne, veel stuk/defect zoals spoelslang, douches en dergelijke. Ook slechte service in horecadeel, lang wachten, weinig aanbod.
  Geheel is dus echt aan een update toe. Zoals het nu is komen wij er niet terug, helaas want was altijd wel fijne en kleinere sauna bij ons in de buurt.

  Sterke punten
  Helaas geen meer.

  Zwakke punten
  Alles is aan een update toe. En maak er weer gewone dus ongeklede sauna van. Voorkomt ook alleen nieuwsgierige hotelgasten zonder saunaervaringen.

  Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

  Het leek ons juist leuk om naar een enigszins klein en gedateerde sauna te gaan maar douches die warm behoren te zijn maar koud zijn, smerige oppervlakten, totaal niet klantgerichte en service gerichte personeel zijn toch echt zaken waar wij voor bedanken. Een groot pluspunt is het bubbelbad dat niet bubbelt (buiten); PERFECTE temperatuur! Helaas is dat geen rede om alles te negeren. Eens en nooit weer.

  Sterke punten
  Bubbelbad temperatuur... TOP! 👍🏽

  Zwakke punten
  Hygiëne, temperatuur douches cq. sauna, service in restaurant (laatst genoemde is er simpelweg NIET )

Bezoek Sauna en Beauty Ommen

Schrijf een review