Saré Thermen & Beauty is al meer dan 29 jaar een begrip op het landgoed, natuur en recreatiegebied "Het Hulsbeek" nabij Oldenzaal. Saré is een exclusief thermen & beautycomplex gelegen in een oase van rust. Ontspan en geniet van de Twentse gastvrij- en gemoedelijkheid, de lekkerste behandelingen en de heerlijkste Twentse culinaire versnaperingen. Het exclusieve beautycenter van Saré biedt u een totaal ontspannen ambiance met ervaren en professionele masseurs(ses) en schoonheidsspecialistes die u de heerlijkste behandelingen bieden. Ook ons topteam van aufgussers staan elke dag voor u klaar om u de meest spectaculaire aufgussen te bieden.

Sare Reviews

  Mooi Sauna bedrijf

  Tja op het sauna bedrijf niets op aan te merken. Maar de directie gaat vreemd om met vaste gasten die er al meer dan 35.jaar komen. Je bent plotseling niet meer welkom. Maar niet getreurd want in Enschede is een geweldig Sauna bedrijf Huize HOLTERHOF. Wellness Hotel Bistro Restaurant en een geweldig Sauna complex. En GRATIS parkeren voor campers elektrische Oplaat palen Enz enz. Het eten wat er geserveerd wordt is helemaal top. En als je een overnachting boekt mag je 2 dagen GRATIS naar de Sauna. HOLTERHOF waar sevice heel normaal is Maar ook waar gemaakt word. Een echte aanrader.

  Sterke punten
  Mooi bedrijf

  Zwakke punten
  Op geld beluste directie. Overal moet je voor bijbetalen weekend extra 3.euro afguss 1 euro per keer. Enz enz. Tja hoe jaag je gasten weg

Bezoek Sare

Schrijf je eigen review