Saré Thermen & Beauty is al meer dan 29 jaar een begrip op het landgoed, natuur en recreatiegebied "Het Hulsbeek" nabij Oldenzaal. Saré is een exclusief thermen & beautycomplex gelegen in een oase van rust. Ontspan en geniet van de Twentse gastvrij- en gemoedelijkheid, de lekkerste behandelingen en de heerlijkste Twentse culinaire versnaperingen. Het exclusieve beautycenter van Saré biedt u een totaal ontspannen ambiance met ervaren en professionele masseurs(ses) en schoonheidsspecialistes die u de heerlijkste behandelingen bieden. Ook ons topteam van aufgussers staan elke dag voor u klaar om u de meest spectaculaire aufgussen te bieden.

Sare Reviews

  Een onrechtvaardige beschuldig

  Na een fijne dag werden we, ten overstaan van andere gasten, in de eetzaal/relaxruimte verzocht ons met wederzijds respect gedragen. Wij 4 volwassenen van boven de 70 en al jaren gast waren ons nergens van bewust. Iemand uit het bedienend personeel had zich beklaagd. Mensen die dicht bij ons zaten kwamen er even bij om te zeggen dat er beslist totaal niets was gebeurd.
  Wij dachten nog dat men ons wellicht met anderen had verwisseld. Dat werd tegen gesproken. Totaal overvallen en zéér onrechtvaardig bejegend hebben wij de zaak verlaten. Nog steeds voelen we ons compleet overdonderd.

  Sterke punten
  De sauna's zijn goed.

  Zwakke punten
  Wordt behoorlijk prijzig.

  Prima sauna slecht restaurant

  Prima sauna faciliteiten maar zeer slecht restaurant.
  Pittig geprijsde kaart, bestelde broodje zalm. Een simpele bol gevuld met war sla, komkommer, heel veel mosterdsaus en wat zal,, €11,95. Bij mijn rose wilde ik een glas water dat werd geweigerd. Ook zit je in een rondje om een gashaard heen. Prima stoelen maar geen privacy. Kom vaak in de sauna Enschede Holterhof ga daar eens een kijkje nemen zou ik zeggen tegen het personeel. Daar zijn ze zeer klantvriendelijk, top keuken, zeer sfeervolle relax ruimtes en heerlijke gerechten. Als jullie dit ook zouden hebben een top sauna. Doordat ik vaak in de Holterhof kom ben ik er achter gekomen dat heel veel mensen zijn overgestapt van saté naar deze sauna. Een totaal beleving, met sauna’s, restaurant en geen extra geld voor opgietingen!

  Sterke punten
  Opgietingen

  Zwakke punten
  Restaurant en onpersoonlijke relaxruimte daar.

  Mooi Sauna bedrijf

  Tja op het sauna bedrijf niets op aan te merken. Maar de directie gaat vreemd om met vaste gasten die er al meer dan 35.jaar komen. Je bent plotseling niet meer welkom. Maar niet getreurd want in Enschede is een geweldig Sauna bedrijf Huize HOLTERHOF. Wellness Hotel Bistro Restaurant en een geweldig Sauna complex. En GRATIS parkeren voor campers elektrische Oplaat palen Enz enz. Het eten wat er geserveerd wordt is helemaal top. En als je een overnachting boekt mag je 2 dagen GRATIS naar de Sauna. HOLTERHOF waar sevice heel normaal is Maar ook waar gemaakt word. Een echte aanrader.

  Sterke punten
  Mooi bedrijf

  Zwakke punten
  Op geld beluste directie. Overal moet je voor bijbetalen weekend extra 3.euro afguss 1 euro per keer. Enz enz. Tja hoe jaag je gasten weg

Bezoek Sare

Schrijf een review