Select Wellness

Select Wellness Group


Select Wellness Reviews

  Geen voucher kopen

  Koop je een voucher en denk je in de buurt terecht te kunnen staat ook nog in de lijst voor reservering , doen ze niet meer mee. Na contact zeggen ze bij swg geen geld te retourneren voor digitaal gekochte oplichters. Ik zal goede review geven als er gunstige berichten komen. Maar ik zie onderstaand dat ik niet de enige ben,

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Valse info op de site en niet betrouwbaar

  Opgelicht geen vouchers ontvan

  Dit bedrijf stuurt geen vouchers. Via mail zeggen ze steeds van wel.

  Met een kopie van het betalingsbewijs werden we wel toegelaten bij de sauna. Hun werken er mee samen. Er was gelukkig begrip voor de situatie.

  En ongeloof. Ze hebbe de mails gelezen.. hierbij de vouchers. Plaatjes ipv vouchers. Oplichterij

  Sterke punten
  Oplichten

  Zwakke punten
  Oplichten en liegen

  Verlopen

  Heb een sauna bon van de select wellnees groep. Door verschillende omstandigheden had ik deze nog niet gebruikt. Nu blijkt deze te zijn verlopen. Hoe belachelijk is dit. Geld houdt ook zijn waarde. Dat zit nu in de kontzak van iemand van de select wellnees groep. En ik.....kan fluiten naar mijn centen of relax dagje. Echt zo slecht is dit. NOOIT meer een bon kopen bij deze waardeloze organisatie Zie veel meer van dit soort review,ben dus niet de enige!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bonnen niet willen verzilveren die voorbij de datum zijn

  Oplichters

  Tegoedbon gekocht en een dag later naar de sauna op hun website. Kreeg ik daar te horen dat ze deze nummers nu niet aannamen. Na 23 december pas. Gemaild met select wellness die zegt doodleuk kunnen we niets aan doen moet je bij de sauna zijn.
  Na 23 December weer naar die sauna gewoon helemaal niet in te leveren.

  Select wellness geeft het geld niet terug. En ik wil geen uur rijden voor een sauna. Maar aangifte doen van oplichting.

  Sterke punten
  NIETS

  Zwakke punten
  Oplichters. Ze verkopen bonnen van saunas die niet aangesloten zijn.
  Geld geven ze niet terug. Als ze al reageren.

  Zeer onklantvriendelijk

  Met vriendin naar sauna. Eindelijk na corona......bij afrekenen blijkt mijn SGW spaarkaart geblokkeerd. Mailtje naar klantenservice (anders niet te bereiken) ik moet nieuwe kaart kopen.
  Dit bedrijf heeft zich tussen klanten en sauna geplaatst. Boek aub u bezoek gewoon bij de sauna. Dan verdienen onze middenkleinbedrijven aan ons en niet de multinationals uit het buitenland die zich ertussen plaatsen. Sauna's betalen ook aan SGW voor u bezoek.

  Sterke punten
  Slim bedrijfsvoering. Verdienen aan andere hardwerkende mensen

  Zwakke punten
  Heb ik beschreven. Geen bereikbare medeqerkers. Scheelt kosten

  Oplichting

  Codes gekocht in samengezond shop betaalt en toen verzilverd bij select wellness geen vouchers gehad en geen contact mee te krijgen snap niet dat menzis daar zijn naam aan wil verbinden

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles geen fantsoen!

  Klacht swg niet bereikbaar kw

  Afgelopen maandag mijn punten ingewisseld van samen gezond voor wellness vouchers codes verzilverd maar geen saunaticket ontvangen helaas had wel gereserveerd bij leeuwerikhoeve volle dag entree betaald.ook zij horen regelmatig klachten en hebben ook swg gemaild want telefonisch sowieso niet bereikbaar.geen reaktie.slechte reclame en ben nu wel mn geld kwijt.en de sauna zijn inkomsten .

  Sterke punten
  Tot nu toe geen.

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar en geen reaktie op mail

  te weing saldo

  3 thermentour gekocht, blijkt er te weinig saldo voor een derde bezoek op te staan. SWG is onbereikbaar via mail,telefoon en brief. WEG MET DEZE ORGANISATIE!!!!

  Sterke punten
  Na de coranacrisis een zootje

  Zwakke punten
  Sterfhuisconstructie

  Geld weg

  Cadeau kaart gekocht. Daarna geen bevestigingsmail. Kaart nooit ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en geen respons via bericht via klantencontact. Ben bang dat ik mijn geld gewoon kwijt ben. Advies voor aangesloten sauna's :stop de samenwerking met SWG en in vervolg cadeau bonnen alleen via eigen website verkopen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar om klacht op te lossen.

  Oplichters...

  We hebben een maand geleden geld overgemaakt voor 2 welnesscards maar cards niet ontvangen en ze zijn niet bereikbaar niet telefonisch en reageren niet op mail ...

  Sterke punten
  Niet!! Oplichterij

  Zwakke punten
  Oplichterij niet bereikbaar geld weg...Geen welness cards ontvangen

  Nooit meer!

  Helaas ging er wat mis met de verzending van vouchers. Kan gebeuren. Jammer genoeg, ondanks mijn herhaald verzoek, geen enkele reactie op mijn verzoek om dit te herstellen. Telefonisch al helemaal niet bereikbaar. Mijn geld wel weg natuurlijk. Hier wil je als sauna toch niet mee samenwerken!?

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbereikbaar en niet reageren op mail

  Reageren niet

  Al jaren een spaarkaart. Wilde mijn puntensaldo online checken, wordt er gemeld dat mijn kaart ongeldig is. Dit terwijl er minstens een paar honderd punten op moeten staan. Al 2x contactformulier ingevuld, maar reageren gewoon niet. Kan ook geen telefoonnummer vinden.

  Zwakke punten
  Slecht bereikbaar.
  Onzorgvuldig dat ze niet reageren op mijn vraag.
  Geen reclame voor deelnemende sauna's op deze manier!

  Bonnen bij hen gekocht gewoon niet geldig !!

  Gisteren met korting van de postcodeloterij entreebewijzen gekocht. Vandaag bleken die niet geldig te zijn!
  Zij doen niets want zijn een marketing organisatie. Nu zit ik met 2 betaalde ongeldige bonnen en heb het volledige tarief moeten betalen. Best duur dus.
  Zij weigeren iets voor je te doen. Oplichting en misleiding dus.

  Sterke punten
  NIETS.

  Zwakke punten
  Oplichting en misleiding

  1 voucher IPV 2 gekregen

  Na over en weer gemail vanaf 5 november 2021, heb ik nog steeds de 2e voucher niet ontvangen. Heb via het voordeelboek vd Postcodeloterij 2 gekocht. Heb gebeld, gechat, gemaild, maar geen respons. Word van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk 1,5 uur met verschillende disciplines vd Postcodeloterij gesproken, maar zij kunnen geen voucher opsturen. Zij gaven aan dit nog niet eerder meegemaakt te hebben en de select Wellness group zou een klacht krijgen. Ik werd weer verwezen naar de Wellness group. Nu 1,5 maand later heb ik nog niks gehoord en het wordt kort dag om nog een sauna te bespreken. Weg 32.50 euro. Ben erg boos en zeer teleurgesteld!

  Sterke punten
  Tot nu toe geen.

  Zwakke punten
  Beloven, maar niks nakomen.

  Geldigheid eerder verlopen zonder bericht

  Exact dezelfde situatie als voorgaande review van Jeroen: Ik heb 3 vouchers met een geldigheidsduur tot 31-12-2021 en op 6-8-2021 zijn deze geblokkeerd. Bij navraag via een bericht komt per email als antwoord, dat de voucher al 3x verlengd zou zijn??? Daarop gereageerd, dat de geldigheidsduur nog niet verstreken is en er ook geen bericht is gestuurd dat deze eenzijdig voor de geldigheidsduur datum geblokkeerd werd. Op de site bij de persoonlijke code is dit te checken. Een passende oplossing gevraagd en telefonisch contact gevraagd. Daarop geen antwoord gekregen.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Onvriendelijke toonzetting, versturen steeds dezelfde standaard mails, geen begrip, ontrechtvaardige bejegening en telefonisch niet te bereiken.

  Geldigheid eerder verlopen

  Ik heb 4 vouchers met een geldigheidsduur tot 31-12-2021 en op 6-8-2021 zijn deze geblokkeerd. Bij navraag via een bericht komt per email als antwoord, dat de voucher al 3x verlengd zou zijn??? Daarop gereageerd, dat de geldigheidsduur nog niet verstreken is en er ook geen bericht is gestuurd dat deze eenzijdig voor de geldigheidsduur datum geblokkeerd werd. Daarop geen antwoord gekregen. Telefonisch is de select wellness group onbereikbaar.

  Zwakke punten
  Onbereikbaar telefonisch
  Vouchers blokkeren voordat de geldigheidsduur verstreken is.
  Slechte communicatie

  Ongeldige vouchers verkopen

  In de postcode loterij agenda 2021 kun je vouchers kopen van een sauna in Twente. Aangekomen bij de sauna, blijkt deze de vouchers niet te accepteren. Select Wellness weigert de vouchers terug te nemen. Kort aangebonden en onvriendelijke mail terug ontvangen. Waarom zo onvriendelijk handelen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijke berichten en toonzetting

  drama.. arrogant en de boel niet goed voor elkaar

  maken fout na fout...

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel..

Bezoek Select Wellness

Schrijf een review