Select Wellness

Select Wellness Group


Select Wellness Reviews

  Geld weg

  Cadeau kaart gekocht. Daarna geen bevestigingsmail. Kaart nooit ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en geen respons via bericht via klantencontact. Ben bang dat ik mijn geld gewoon kwijt ben. Advies voor aangesloten sauna's :stop de samenwerking met SWG en in vervolg cadeau bonnen alleen via eigen website verkopen.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar om klacht op te lossen.

  Oplichters...

  We hebben een maand geleden geld overgemaakt voor 2 welnesscards maar cards niet ontvangen en ze zijn niet bereikbaar niet telefonisch en reageren niet op mail ...

  Sterke punten
  Niet!! Oplichterij

  Zwakke punten
  Oplichterij niet bereikbaar geld weg...Geen welness cards ontvangen

  Nooit meer!

  Helaas ging er wat mis met de verzending van vouchers. Kan gebeuren. Jammer genoeg, ondanks mijn herhaald verzoek, geen enkele reactie op mijn verzoek om dit te herstellen. Telefonisch al helemaal niet bereikbaar. Mijn geld wel weg natuurlijk. Hier wil je als sauna toch niet mee samenwerken!?

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbereikbaar en niet reageren op mail

  Reageren niet

  Al jaren een spaarkaart. Wilde mijn puntensaldo online checken, wordt er gemeld dat mijn kaart ongeldig is. Dit terwijl er minstens een paar honderd punten op moeten staan. Al 2x contactformulier ingevuld, maar reageren gewoon niet. Kan ook geen telefoonnummer vinden.

  Zwakke punten
  Slecht bereikbaar.
  Onzorgvuldig dat ze niet reageren op mijn vraag.
  Geen reclame voor deelnemende sauna's op deze manier!

  Bonnen bij hen gekocht gewoon niet geldig !!

  Gisteren met korting van de postcodeloterij entreebewijzen gekocht. Vandaag bleken die niet geldig te zijn!
  Zij doen niets want zijn een marketing organisatie. Nu zit ik met 2 betaalde ongeldige bonnen en heb het volledige tarief moeten betalen. Best duur dus.
  Zij weigeren iets voor je te doen. Oplichting en misleiding dus.

  Sterke punten
  NIETS.

  Zwakke punten
  Oplichting en misleiding

  1 voucher IPV 2 gekregen

  Na over en weer gemail vanaf 5 november 2021, heb ik nog steeds de 2e voucher niet ontvangen. Heb via het voordeelboek vd Postcodeloterij 2 gekocht. Heb gebeld, gechat, gemaild, maar geen respons. Word van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk 1,5 uur met verschillende disciplines vd Postcodeloterij gesproken, maar zij kunnen geen voucher opsturen. Zij gaven aan dit nog niet eerder meegemaakt te hebben en de select Wellness group zou een klacht krijgen. Ik werd weer verwezen naar de Wellness group. Nu 1,5 maand later heb ik nog niks gehoord en het wordt kort dag om nog een sauna te bespreken. Weg 32.50 euro. Ben erg boos en zeer teleurgesteld!

  Sterke punten
  Tot nu toe geen.

  Zwakke punten
  Beloven, maar niks nakomen.

  Geldigheid eerder verlopen zonder bericht

  Exact dezelfde situatie als voorgaande review van Jeroen: Ik heb 3 vouchers met een geldigheidsduur tot 31-12-2021 en op 6-8-2021 zijn deze geblokkeerd. Bij navraag via een bericht komt per email als antwoord, dat de voucher al 3x verlengd zou zijn??? Daarop gereageerd, dat de geldigheidsduur nog niet verstreken is en er ook geen bericht is gestuurd dat deze eenzijdig voor de geldigheidsduur datum geblokkeerd werd. Op de site bij de persoonlijke code is dit te checken. Een passende oplossing gevraagd en telefonisch contact gevraagd. Daarop geen antwoord gekregen.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Onvriendelijke toonzetting, versturen steeds dezelfde standaard mails, geen begrip, ontrechtvaardige bejegening en telefonisch niet te bereiken.

  Geldigheid eerder verlopen


  Ik heb 4 vouchers met een geldigheidsduur tot 31-12-2021 en op 6-8-2021 zijn deze geblokkeerd. Bij navraag via een bericht komt per email als antwoord, dat de voucher al 3x verlengd zou zijn??? Daarop gereageerd, dat de geldigheidsduur nog niet verstreken is en er ook geen bericht is gestuurd dat deze eenzijdig voor de geldigheidsduur datum geblokkeerd werd. Daarop geen antwoord gekregen. Telefonisch is de select wellness group onbereikbaar.

  Zwakke punten
  Onbereikbaar telefonisch
  Vouchers blokkeren voordat de geldigheidsduur verstreken is.
  Slechte communicatie

  Ongeldige vouchers verkopen

  In de postcode loterij agenda 2021 kun je vouchers kopen van een sauna in Twente. Aangekomen bij de sauna, blijkt deze de vouchers niet te accepteren. Select Wellness weigert de vouchers terug te nemen. Kort aangebonden en onvriendelijke mail terug ontvangen. Waarom zo onvriendelijk handelen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijke berichten en toonzetting

  drama.. arrogant en de boel niet goed voor elkaar

  maken fout na fout...

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel..

Bezoek Select Wellness

Schrijf je eigen review