Heleens Wellness

Heleen's Wellness & Beauty in Drenthe Dieverbrug Massages Overnachten

Ontspannen met een massage en overnachten in een loft in Dieverbrug Drenthe bij Heleen's Wellness


Heleens Wellness Reviews

  Prijs/kwaliteit verhouding onvoldoende

  Een duo 'dag'arrangement geboekt waarbij ik ervanuit ging dat we tegelijkertijd behandeld zouden worden. Dat bleek niet het geval, ze liep heen en weer tussen mijn zussen en mij. Gevolg: je ligt een uur in een pakking met een koud washandje op je ogen. Daarnaast verliet ze regelmatig de ruimte en bleef dan vrij lang weg. Om 15.00 stonden we weer buiten met voeten, haar en een huid die nog vet van de olie waren. Geen make upje, niets. Vier uur stil gelegen waarvan hooguit vijf kwartier behandelingen. En dat voor €165!
  Het was fijn geweest om er echt een dagvullend programma van te maken door middel van sauna en hottub. Maar dat zit er niet bij, is alleen voor slapende gasten. Ik heb Heleen een e-mail gestuurd om onze teleurstelling kenbaar te maken. Vanwege haar lauwe reactie, dus niet goed opgelost, plaats ik deze revieuw.

  Sterke punten
  Mooie, verzorgde omgeving en lekkere lunch

  Zwakke punten
  Geen echte verwendag, behandelingen worden afgeraffeld en nier zorgvuldig uitgevoerd.

  beetje sober allemaal

  De plek is prima. De sauna en de jacuzzi ook. Maar de verzorging vond ik wel erg sober. Bij een wellness verwacht ik verwennerij. Maar ik kreeg het gevoel dat het er met een Jantje van Leien is afgedaan. Weinig creatief ontbijt, geen verzorgingsproducten in de douche. En (we waren in de kou) toen de gasfles van de terraskachel leeg bleek was het too much om te verwisselen. Jammer. Gemiste kans voor best een hoop geld.

  Sterke punten
  De privacy van de plek

  Zwakke punten
  Veel te sobere verzorging.

Bezoek Heleens Wellness

Schrijf een review