Sauna Beautyfarm Midwolda in de provincie Groningen onderscheidt zich door zijn gemoedelijkheid, persoonlijke aandacht, lief personeel, sfeervolle inrichting en heerlijke behandelingen. Net even iets anders dan andere sauna’s. Annette en Kees Mol leiden samen met hun Team de sauna in het prachtige Groningse Oldambt vol overgave en hebben 1 doel... Het u optimaal naar de zin maken en te zorgen voor rust, ruimte, plezier en u op te laden voor de komende dagen met schone lucht uit Groningen.

Sauna Beautyfarm Midwolda Reviews

 • Lekker he anoniem klagen en de ene leugen na de andere wat je op iedere beoordelingensite probeert te doen Ik hoop dat je dan ook zo flink bent om over deze klacht naar de sauna te bellen Dit is wel heel flauw

  Door Annette Mol op 15 maart 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • leuke sauna bij binnenkomst. echter dan goed uitkijken.. er lag zowaar een hondendrol in de hoek en er lag een langharige kat te slapen op de stoffen !! bank. bediening is zeer onkundig, ik gok meisjes van 16 die stage lopen, en menukaart zo niet op sauna gericht. jammer leek me leuk, snap nu waarom het zo goedkoop is.

  Sterke punten
  klein, en een huiskamer gevoel als je dat zoekt..

  Zwakke punten
  dieren, poep, en bediening

  Door koreander op 2 januari 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Sauna Beautyfarm Midwolda

Schrijf je eigen review