Reviews van deze auteur

Fantastisch!

Review over Fort Resort Beemster

Hele fijne sauna! Ik ga hier vaker heen en fit is toch wel mijn favoriet. Sauna's zijn gewoon goed heet, opgietingen worden heel fijn gegeven, eten is goed. Aanrader!

Sterke punten
Mooie sauna's, zijn goed warm ook op temperatuur, lekker eten, fijne opgietingen

Slecht

Review over Spa Wellness Weesp

Veel te druk, koude sauna's/douches. Om om te kunnen boeken moest je binnen 30 minuten weer bij de receptie zijn. We zijn nog even terug geweest bij de receptie voor slippers en toen naar het restaurant voor een smoothie waar we lang op moesten wachten. Toen de smoothie op was waren die 30 minuten al ruimschoots om natuurlijk. Vervolgens kwamen we in een veel te volle sauna waar de douches koud waren, het bad en sommige sauna's ook. Meerder gasten zijn om deze reden vertrokken.
Toen we vervolgens besloten om te gaan, waren we te laat want de 30 minuten waren al om. Na een lang gesprek mochten we uiteindelijk omboeken. Wel 12 euro per persoon bijbetalen bij het volgende bezoek dan. Want ze kon alleen de volle prijs van 44 nogwat in de computer kwijt, niet de 37 nogwat van een andere aanbieding. Wij hebben niet omgeboekt, en bijna 100 euro betaald voor 15 minuten te koude sauna en 1 smoothie. Ik zet nooit meer voet in deze sauna.

Zwakke punten
Koude sauna's en bad, te druk en bediening duurde lang

reacties: